- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стара история.
Имам си слабите страни и слабостите, не зная в кой смисъл си го използвала, но да имам и от двете. Та преди нещата завършиха цивилизовано и студено. Чисто и просто изчерпване - спряхме контакт. Нямах нужда да говоря с нея, да я виждам, с променливите си настроения ме убиваше. Преди аз бях различен. Нямах толкова самочувствие, оставях й се повече, вярвах й прекалено много въпреки стотиците неща в нея, които ме побъркваха. Сега? - сега тя си е тя, същата, но аз...аз съм съвсем различен. Сега съм по-отдръпнат, по-студен, по-предпазлив, по-пресметлив, гледам на нещата от високо, самочувствието ми го позволява. Сега нещата са дори по-обречени. Аз съм леда, тя е огъня, тя ме топи. Нямам страх да се изправя срещу желанието ми за нея, страх ме е, че няма по-подходяща за мен. Колкото и грозно да прозвучи съм опитвал с всеки тип момиче, които съм намерил, за да определя поне какъв тип жена би трябвало да търся за себе си.. Е не съм намерил... за жалост..
И как мислиш изчерпването е спряло да бъде изчерпване? Какво се е променило? Хрумна ми нещо и като отговориш може би яснотата ще се покаже.
Все си мисля, че има. Щом си социален, имаш много контакти. Въпросът е какво ще се случи с моментната ти дилема.
Не звучи грозно. Т.е зависи от контекста на тълкуванието де. В реда на нещата е да опитваш да разбереш кое ти пасва, почти всички го правим, просто формите са различни (и не всички имаме сбърканото усещане, че сме грабнали каталог). Ако не си залъгвал момичетата, всичко е ок.
Последно редактирано от paradosou : 05-03-2014 на 20:10