.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Имам си слабите страни и слабостите, не зная в кой смисъл си го използвала, но да имам и от двете. Та преди нещата завършиха цивилизовано и студено. Чисто и просто изчерпване - спряхме контакт. Нямах нужда да говоря с нея, да я виждам, с променливите си настроения ме убиваше. Преди аз бях различен. Нямах толкова самочувствие, оставях й се повече, вярвах й прекалено много въпреки стотиците неща в нея, които ме побъркваха. Сега? - сега тя си е тя, същата, но аз...аз съм съвсем различен. Сега съм по-отдръпнат, по-студен, по-предпазлив, по-пресметлив, гледам на нещата от високо, самочувствието ми го позволява. Сега нещата са дори по-обречени. Аз съм леда, тя е огъня, тя ме топи. Нямам страх да се изправя срещу желанието ми за нея, страх ме е, че няма по-подходяща за мен. Колкото и грозно да прозвучи съм опитвал с всеки тип момиче, които съм намерил, за да определя поне какъв тип жена би трябвало да търся за себе си.. Е не съм намерил... за жалост..

Супер фен Аватара на paradosou
    И как мислиш изчерпването е спряло да бъде изчерпване? Какво се е променило? Хрумна ми нещо и като отговориш може би яснотата ще се покаже.
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Нямам страх да се изправя срещу желанието ми за нея, страх ме е, че няма по-подходяща за мен.
    Все си мисля, че има. Щом си социален, имаш много контакти. Въпросът е какво ще се случи с моментната ти дилема.
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Колкото и грозно да прозвучи съм опитвал с всеки тип момиче, които съм намерил, за да определя поне какъв тип жена би трябвало да търся за себе си.. Е не съм намерил... за жалост..
    Не звучи грозно. Т.е зависи от контекста на тълкуванието де . В реда на нещата е да опитваш да разбереш кое ти пасва, почти всички го правим, просто формите са различни (и не всички имаме сбърканото усещане, че сме грабнали каталог). Ако не си залъгвал момичетата, всичко е ок.
    Последно редактирано от paradosou : 05-03-2014 на 20:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си