.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

dylga_manivela
    Guest
    виж сега, вероятно не си разбрал отговора ми. Ще се опитам да съм по-ясен. Предполагам си запознат с човешката анатомия и че няма как пенисът ти да е 14 см дълъг и с диаметър 11.5см...Това би било като буркан за туршия.
    Опиши колко ти е точно и дали е надървен! Главичката ти колко е голяма и т.н.
    Всичко това е важно за стимулацията на жената (или мъжа в зависимост от вкуса ти/му). Питал ли си други момчета на твоята възраст колко им е голям? По принцип не е ненормално малък. Все пак ще порастне.

Цитирай Първоначално написано от dylga_manivela Виж мнението
    виж сега, вероятно не си разбрал отговора ми. Ще се опитам да съм по-ясен. Предполагам си запознат с човешката анатомия и че няма как пенисът ти да е 14 см дълъг и с диаметър 11.5см...Това би било като буркан за туршия.
    Опиши колко ти е точно и дали е надървен! Главичката ти колко е голяма и т.н.
    Всичко това е важно за стимулацията на жената (или мъжа в зависимост от вкуса ти/му). Питал ли си други момчета на твоята възраст колко им е голям? По принцип не е ненормално малък. Все пак ще порастне.
    ето всичко точно цял надървен 14 х 11 без глава 10 х 11,2 глава 4 х 11,5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си