.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Мега фен Аватара на SonataArctica

Мила Родино

anonymous895156
    Guest
    учителят ни по история ни караше да учим този куплет и да го пеем с химна всеки път в началото на часа
    комунист

Гадни комунисти.

сбирка на тъпите капиталисти

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    учителят ни по история ни караше да учим този куплет и да го пеем с химна всеки път в началото на часа
    комунист
    ебати пича ;д
    аз ако стана даскал неко ден ше карам малките да ме посрещат в час с хитлергрус и "зиг хайл"

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ебати пича ;д
    аз ако стана даскал неко ден ше карам малките да ме посрещат в час с хитлергрус и "зиг хайл"
    а аз бледо си спомням че в гимназията ми писаха двойка че откъснах и изхвърлих от учебника страниците с US история

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Още тогава са го смятали за пълна лудост, ние сме вероятно единствената страна с такъв куриоз.

Важното е, че Москва е с нас!

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    а аз бледо си спомням че в гимназията ми писаха двойка че откъснах и изхвърлих от учебника страниците с US история
    мен ме изгониха от час, щот като обясняваха, че ВСВ е "ужасна страница от човешката история" аз рекох "и още по-ужасни репарации след тва"

бахти тесногръдите ора

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Важното е, че Москва е с нас!
    Това е под въпрос вече.

Ние сме с Москва тогава.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    мен не са, но веднъж беше на косъм да го направи, като обяснявах гордо за американското превъзходство над целия свят и за това, че трябва да им станем колония
    некадърно тролване алелелелй

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ах, как обиииичам, тааази КО МУ НИСТКА ПРОООоооОО ПАГАНННДААААА *тън тара тъм*

Въпросът сега е, къде е пропагандата или кои може да я види и да ни я съобщи. Е, ако няма кои след като пукнем всички тука. След 100 години, лапетата в час по История, ще ни се смеят на нас, как сме вярвали в днешната пропаганда.

САД БЪТ ТРУУ
    ПОЗДРАВ:
    https://www.youtube.com/watch?v=O_4OfD-wmGs
    и
    https://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-07-2014 на 17:57
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на OoVasKoO

абе деца, не разбрахте ли че демокрацията обслужва само богатите държава и богатите хора?

Всеки знае и пак не успява бат кораб.... peasants
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    абе деца, не разбрахте ли че демокрацията обслужва само богатите държава и богатите хора?
    по-добре така (дансе)

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    по-добре така (дансе)
    ще гласувам заради теб за Бареков и Волен да ви върнат казармата и затворят границите

Ако говориш за наща демокрация - така е.

anonymous895156
    Guest
    ще гласувам заради теб за Бареков и Волен да ви върнат казармата и затворят границите
    ще избягам

Ако говориш за наща демокрация - така е.
    Кое е нашата? Нашото е било Комунизъм, нали?
    Помисли от къде се появява тази корупция и защо само бедните страни не могат да се отърват от нея.
    Докато Европа се обединяваше, Балканите се разпадаха. Събитията в Украйна и много други държави днес не са случайни.
    Не само българското правителство е съставено от мутри.
    Световните богатства и банки се държат от шепа хора в най-развитите държави. И познай как и по какъв начин, те ще ни помогнат в тяхната битка за конкуренции. Мислиш ли, че унищожената ни индустрия и всичко би заработила отново в същата тази световна икономическа война?

И какво предлагаш?

И какво предлагаш?
    Казвам ви истината, за да не си мислите, че всичко зависило от нас и ние сами сме си го направили така.
    Не ние, а системата и това трябва да е ясно, за да можем ние всички заедно да се ориентираме, да излезем от лабиринта.
    В противен случай отново се връщаме назад с последни надежди, за да си ги доунищожим.
    За мен лично каквото и да се предлага на този етап отива по дяволите, защото сме страшно разединени, а обединението трябва да започне с обща просвета както се казва.
    И тогава да става каквото става. Българските турци и българите трябва да направим нещо взаимно с ясната представа, че ще ни извлече от проблемите. В противен случай българите трябва да се запазим като нация на тази територия.
    После вече всичко вероятно на етапи ще се случва с множество въстания и жертви може би, никой не знае, но ЛЕСНО и мирно според мен нищо няма да ставА, не че няма да се случи.

Има много истина в думите ти.

Казвам ви истината, за да не си мислите, че всичко зависило от нас и ние сами сме си го направили така.
    Не ние, а системата и това трябва да е ясно, за да можем ние всички заедно да се ориентираме, да излезем от лабиринта.
    В противен случай отново се връщаме назад с последни надежди, за да си ги доунищожим.
    За мен лично каквото и да се предлага на този етап отива по дяволите, защото сме страшно разединени, а обединението трябва да започне с обща просвета както се казва.
    И тогава да става каквото става. Българските турци и българите трябва да направим нещо взаимно с ясната представа, че ще ни извлече от проблемите. В противен случай българите трябва да се запазим като нация на тази територия.
    После вече всичко вероятно на етапи ще се случва с множество въстания и жертви може би, никой не знае, но ЛЕСНО и мирно според мен нищо няма да ставА, не че няма да се случи.
    Eh, ако беше от моя град и знаех, че си толкова компетентен по подобни теми .
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си