- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванах брат ми да лъска. Не съм го виждал от 5 Май.
очевидно си педераст и имаш сексуално влечение към брат си, напълни се с педали
n00bs
да си чувал за лично пространство?
аз ако бях (без да се сърдиш) бих ти разбил устата
що не оставиш пича да си прави каквото иска,щом не е споделил с теб значи не е искал (не се питай защо,то се вижда)
такива лични неща не бива насила да го караш да ти казва,ако реши да го направи сам ок,но ако не иска защо по дяволите го караш насила?
Присъединявам се.. Предусещам че дори и въпросното братче да не изпитва нужда да го направи ние много лесно словесно ще стигнем до пускане на кръв от страна на Мариянчо..
Това което си направил Марияне е противозаконно и крайно нарушаващо правото на брат ти да има лично пространство.. Не очаквай след като ти не го уважаваш достатъчно за да се държиш човешки спрямо него и той да се държи с теб подобаващо за двама братя.. В момента той се чувства засрамен пред теб но съм сигурен че ако знаеше за това което си направил а именно да го следиш би загърбил срама за сметка на презрение каквото подозирам че повечето от нас тук изпитват в момента към теб .. Оплакваш се че не споделя с теб а не се замисляш дали ти самия заслужаваш доверието за което настояваш.. Ако сам не можеш да достигнеш до отговора то тогава аз ще ти помогна - НЕ!
Остави брат си на мира.. при първа възможност изтрий въпросния файл и не повтаряй тази си грешка никога повече и в никакъв случай не обсъждай темата с баща си освен ако нямаш нездравословния интерес да получиш шамар от възрастен мъж мислещ далеч по - трезво надявам се от теб ..