Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
О. Примерите пък със страни като Афганистан и Ирак са още по-очевадни за безсмисления им опит да наложат своите си правила и система, векове по-напред. Идеалния начин за приватизиране и дестабилизация.
Не го отричам, дадох примерите, за да ти обясня, че това, че демокрацията у нас не сработва, не означава, че нещата се стичат така по вина на Западни корпорации и юдео-масонски заговор, който само Путин може да предотврати, а че самите ние сме виновни за своите малокултурие, ниска образованост и нежелание да погледнем по-надалеч от собствения си интерес. Просто ме издразни това, че очевидно смяташ почти всички провали на България за причинени от отвън.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
За 24 години България е срината и никой вече няма сила и чувство да продължаваме още толкова, защото до тогава всеки втори българин с диплома ще се изселил.
Каквото и самосъзнание да имаш Димитре, ти вече няма какво да направиш. Имаш 100 партии и 1 лв в джоба си.
Аз и без това нямам намерение да правя нищо, камо ли да се боря и да влагам усилия в безсмислени напъни да спра демографската или каквато и да е друга криза. Тъжно е, но не мисля, че вече може да се направи нещо съществено.