- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Нещо ми е слабо,боли ме гърлото,имам хрема и храчки,носът ми е полузапушен на моменти от вчера и даже днес вече си имам и лека температура.Операцията разбира се се отложи за другият Петък.Няма как да се прави,когато си в такова състояние пък и едвали някой отговорен лекар би се наел с оглед на това какви инфекции може да се предизвикат.Бях си доста здрав през този месец.На моменти ме поприболваше гърлото,но ми минаваше.И точно като дойде 8ми сякаш започнах да се разболявам все по усилено.Днес даже и вдигнах температура "за по-сигурно". А не съм бил кой зне колко сред хора,пазил съм се,времето е що годе топло и така.Та понеже наскоро в една тема тук дискутирахме за това как едвали не хората на 100% контролираме живота си и го изграждаме по свои образ и подобие.Това е като че ли съвсем дребен пример че не е баш така.Явно поради едни или други причини тази дата не е била подходяща.От мен не зависеше абсолютно нищо.Не съм се насилвал да се разболея.Има го и варианта пък да е и просто съвпадение.Дали? Голямо съвпадение ще да е като се има предвид,че сигурно в близката половин година,че дори и в най-студените дни съм си бил здрав и читав.Нищо де,получих малко отсрочка.
bebeemalko хората често изграждат стени около себе си за да разберат кой има желанието,силата и му стиска да ги бутне.Никой няма желание цял живот да е обграден от стени и никой да не може да достигне до същността му.Това е просто защитна рекация![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-09-2014 на 08:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много правилно.
И това, което казва бебето - "опитват се да я разрушат без да искат да са отвъд нея". Има го и тоя момент, просто от любопитство да искаш да го видиш човека, но някак не е честно да му сваляш гарда, ако нямаш намерение да понесеш какво има зад него...
Добре ми е, още ми е леко пияно, оффф. Толкова нямам настроение пак за пиене довечера, дано да ми дойде (настроениeто) до тогава.
Ако опра до френски днес, ще е много похвално.
btw и аз се боря с проблема за ученето.. просто отдавам значение на всичко останало, но не и на ученето..![]()
после ще съжалявам, но какво да се прави. Лесно е да се каже седни и учи.
http://vpechatleniata.blogspot.com/2...blog-post.html
// Имам много работа. Изпих 2 кафета и една енергийна напитка. Имам още няколко за да преживея нощта и да свърша всичко на време. Чувствам се добре, когато не бездействам.