.
Затворена тема
Страница 82 от 195 ПървиПърви ... 327278798081828384858692132182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 4861
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тия от кабелната започват да ме изнервят ... Втори ден не могат да дойдат да инсталират рутера и да вкарат новите настройки ... Ако не ми беше писнало от промяната на MAC адреса до сега да съм свършила с всичко и да не ги занимавам
    И сметката ми спряха, а в гадното време не ми се ходи да я платя. Добре, че има опция за пускане за още 3 дни.
    Де'а грам настроение нямам тия дни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Трудно приемам този факт..Веднъж направих същата грешка, защо я допуснах втори път? Хем знаех, че така ще стане накрая..Но пък рано или късно всичко се връща, нали?

Снощи най-сетне се осмелих да му кажа истината, но имам чувството, че ако трябваше да го кажа на живо, нямаше и гък да излезе от устата ми..Казах, че не е длъжен да ми отговаря, но силно се надявам все пак отговор да има..Две години са толкова много време, че се надявам поне да иска да ми проговори, ако не друго..

Трудно вярвам, че се държа толкова хладнокръвно, но фактът си е факт..Чак ме е яд на себе си, че крих толкова време..

Толкова много неща се случиха за една нощ..А днес е решаващият ден..Както и да се стекат нещата, ще съм силна и ще продължа..Макар и без приятелско рамо...

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    RiB, бих приела и твоята теория, но от друга гледна точка. Ако стената съм аз, тогава да, те ме изграждат, но ако стената е моят щит срещу тях, тогава те го рушат най-нахално!...
    Та, събуждам се в неутрално състояние.. Вчера започна по същия начин..дано днес завърши по-хубаво. Е, поне съм почивка, но имам други ангажименти. Харесва ми да съм заета, но винаги ще се намери някой да ми suck-не настроението. Неписан закон.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо ми е слабо,боли ме гърлото,имам хрема и храчки,носът ми е полузапушен на моменти от вчера и даже днес вече си имам и лека температура.Операцията разбира се се отложи за другият Петък.Няма как да се прави,когато си в такова състояние пък и едвали някой отговорен лекар би се наел с оглед на това какви инфекции може да се предизвикат.Бях си доста здрав през този месец.На моменти ме поприболваше гърлото,но ми минаваше.И точно като дойде 8ми сякаш започнах да се разболявам все по усилено.Днес даже и вдигнах температура "за по-сигурно". А не съм бил кой зне колко сред хора,пазил съм се,времето е що годе топло и така.Та понеже наскоро в една тема тук дискутирахме за това как едвали не хората на 100% контролираме живота си и го изграждаме по свои образ и подобие.Това е като че ли съвсем дребен пример че не е баш така.Явно поради едни или други причини тази дата не е била подходяща.От мен не зависеше абсолютно нищо.Не съм се насилвал да се разболея.Има го и варианта пък да е и просто съвпадение.Дали? Голямо съвпадение ще да е като се има предвид,че сигурно в близката половин година,че дори и в най-студените дни съм си бил здрав и читав.Нищо де,получих малко отсрочка.

bebeemalko хората често изграждат стени около себе си за да разберат кой има желанието,силата и му стиска да ги бутне.Никой няма желание цял живот да е обграден от стени и никой да не може да достигне до същността му.Това е просто защитна рекация
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-09-2014 на 08:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Candytown, Wonderland
    Знам, да, защитна реакция е, осъзнавам го. Просто не съм готова да допусна никого отвъд стената. Те просто се опитват да я разрушат без да искат да са отвъд нея.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    Знам, да, защитна реакция е, осъзнавам го. Просто не съм готова да допусна никого отвъд стената. Те просто се опитват да я разрушат без да искат да са отвъд нея.
    Няма значение дали си готова или не.Правилният човек ще я срине като багер. Иначе знам за какво говориш.Всъщност и аз преди доста години се опитвах да пробия стената на една девойка,но пък явно не бях точният човек.Имах усещането че на моменти успявах да я пробия,но след като се оттърсеше малко сякаш пред пробитото слагаше по още две допълнителни стени ей така за по сигурно
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на skatew
    Едно такова странно ми е, снощи много се напих, ха добро утро!
    Имах много интересна вечер, ще ви обременя с историята за нея Излизаме ние, всичко мн яко, отиваме на народния театър-гадно си беше времето но настроението го правеше по-слънчево от на слънчака през май :d Та седим си ний, пийм си мента. Пием, пием ли пием, при което решаваме да отидем към бар Петък малко да сме като хора. Та както си ходим бая hyped чуваме ние някаква свежа музика и се спираме. Оказа се някакво празненство ли не знам какво на завършилите 4 курс в Техническия университет. Ние влезнахме вътре, започнахме да им танцуваме с мацките и да си лафим с тях. И с момчетата де. Свежи хора бяха, нови запознанства а-у, социализиране :д. Ходихме до мимас, изядох 1 голям фалафел (най-якото, че можеш да хапнеш нещо веган от мимас), изпратихме 2ма приятеля, на които им се доспа (действието се извършва към 2 часа), и останахме аз, още едно момче и 2 момичета, върнахме се на партито на ТУ, готино беше. Малко тъпо ми стана по едно време защото танцувах с една мацка, беше готино, даже можеше да стане нещо, но както си танцувахме по едно време ми стана малко тъпо, защото осъзнах какво дърво съм и как грам не мога да танцувам. Както и да е, не бях отишъл с идеята да зарибявам, а да се забавлявам(хехе рима). Принципно от 8 съм на лекции и идеята ми беше да съм буден до към 6 и 30 и направо да хунка към студентски, та отидохме на народния отново, пихме бири, лафехме си и си се разлагахме по пейките. Към 5 часа реших, че няма да ходя на лекции, та си тръгнах с едната мацка и ходих да я изпратя до тях. Сега идва кулминацията - докато седяхме ние на спирката на 2ката, която е до тях, чакайки първия тролей, за да се прибера, дойде един негър американец с един друг пичага, които бяха мега впечатлени от разфасовката на бирата(2 литра). Такова нещо не бяха виждали Tа от едно на друго, разлафих се с негъра(въобще не го казвам по обидния начин, просто така го различавах от белия пичага;д) и си говорихме около 30 мин, докато ми дойде тролея. Преди да се кача пича ми даде няква банкота и ми каза, че съм мн готин и тва ми го дава да се сетя за него като се събудя хаха. И аз съм такъв, евала нали(на английски) и ти си мн готин, щях да си изпусна тролея в сбогувания, но се качих и гледам 100 долара хаха. Сега излизам с дога и отивам до change бюрото и направо после ще хвърчат салфетки хаха
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Базикаш се...?! Нали?!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на skatew
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...02010963_n.jpg ниеееееееее хахах
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на RiB
    bebeemalko, еми и ти, и това там вляво, където тупти. Знам за какво идва реч, но повярвай ми понякога е по-кофти да няма кой да се опитва да я разруши. Но всеки си знае за себе си.

Не мога да повярвам че ще имаме съвестни обучения с тях .... чувствам се перфектно .

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хах... Знаех си, знаех си, че ще го направи. Най-гадното е, че се научи от мен на всичките тия мурафети. Само дето на мен ми отива да ги правя, а и знам как. Сега заслужава да направя точно това, което най-малко иска... Но просто ще си правя пас, излишно е да се занимавам. Въпреки че съм бясна! Направо излизам от кожата си... Дано не ми кипне съвсем и да направя няква тъпотия, за която да съжалявам след това.
    I`m trying to make your dreams come true...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    bebeemalko хората често изграждат стени около себе си за да разберат кой има желанието,силата и му стиска да ги бутне.Никой няма желание цял живот да е обграден от стени и никой да не може да достигне до същността му.Това е просто защитна рекация
    Много правилно.

И това, което казва бебето - "опитват се да я разрушат без да искат да са отвъд нея". Има го и тоя момент, просто от любопитство да искаш да го видиш човека, но някак не е честно да му сваляш гарда, ако нямаш намерение да понесеш какво има зад него...

Добре ми е, още ми е леко пияно, оффф. Толкова нямам настроение пак за пиене довечера, дано да ми дойде (настроениeто) до тогава.
    Ако опра до френски днес, ще е много похвално.

Супер фен Аватара на RiB
    Не мога да седна да уча, а първият изпит е на 1 юни..... само затова мисля... някой да има рецепта случайно?

Град
    Candytown, Wonderland
    "Има го и тоя момент, просто от любопитство да искаш да го видиш човека, но някак не е честно да му сваляш гарда, ако нямаш намерение да понесеш какво има зад него..."
    Някак си точно това се случва.. в ситуацията се случва така, че всеки един участник в нея минава през мен, прави дупки в шибаната стена и после най-безцеремонно си заминава и живота продължава.. затова ми е тая шибана стена, трябва да е здрава за да не поддава на безпричинните удари на някакви преминаващи хора. Няма да ви отегчавам повече с клатещата се стена, времето ще покаже дали ще падне. втората половина на деня се очертава да е хубава и приятна
    Хубав ден на всички

Град
    Candytown, Wonderland
    btw и аз се боря с проблема за ученето.. просто отдавам значение на всичко останало, но не и на ученето..
    после ще съжалявам, но какво да се прави. Лесно е да се каже седни и учи.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    после ще съжалявам, но какво да се прави. Лесно е да се каже седни и учи.
    http://vpechatleniata.blogspot.com/2...blog-post.html

// Имам много работа. Изпих 2 кафета и една енергийна напитка. Имам още няколко за да преживея нощта и да свърша всичко на време. Чувствам се добре, когато не бездействам.

Супер фен Аватара на RiB
    Мдам... хайде ОТ УТРЕ почвам. :>

Така... сега ще разкажа една история, която започна преди 3 години...
    Представете си едно поле... върху това пространство започва да се строи населено място, където е красиво и непокътнато от човешката злоба и човешкото лицемерие. По-късно това селище прераства в град. Красив град... всичко е хубаво, всички са щастливи, има проблеми, но все пак няма как да се управлява подобно нещо без такива. Когато има възход в дадено нещо, неминуемо следва пропадане. Този град е бил много красив и всички искали да живеят в него, просто защото е бил извор на надежда и всеки е намирал там своето успокоение. Всичко започва да се строи от нищото преди 3 години и през тези години става прекрасно място за живеене. Днес този град вече го няма. Няма помен от живот, дърветата не са продуктивни, сградите са разрушени, сякаш е имало бомбандировка, пътищата са напукани, все едно е имало земетресение. Няма и помен от жив човек, дори животно. Най-лошото е, че в този град всъщност е останал един човек, който търси... Представете си сега, че този човек сте вие.
    Последно редактирано от RiB : 05-09-2014 на 13:58

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много се издразних.
    Може всеки ден да ме занимава, да ми пише някакви глупости, които трябва да минават за Pick up lines (и сигурно се предполага, че трябва да припадам от кеф, като ги прочета), да ми праща хиксчета и бляблябля, ама никога няма да изрази и грам мнение, ами ще трябва всичко аз да мисля. Утре ще го насоля яко.
    Тъкмо снощи си мислих кога и къде си закопах романтичната и мила страна и си мислех колко хубаво би било да си я открия и... пак нямам желание. Въпреки че има и нещо друго, и ми е странно. Още не знам какво е, ама ми става едно такова приятно на душата

Сори за лиричните глупости, хормоните ми играят пак.
    И той не ми говори, ще го набия в скоро време! Какво ми се прави на жена с тея настроения, баси. Дори и аз не се цупя за такива глупости.
    И съм направо Broken-hearted, как можах да не видя какво пране пускам..

Мега фен Аватара на pandabear
    Завръщане след обич. Обичаният поне веднъж знае какво е обич и обичане, и кои обичат. И иска не да обича, а да бъде обичан, за да обича. Той не може да бъде излъган. Другото е инфантилност. И загуба на време. И некоректност. И измъкване. И нараняване. И надсмиване - над другия и над себе си, и над цялото безсмислие. И разделяне. Но ако съм обичана e достатъчно. При недостатъчно си тръгвам винаги.
    Последно редактирано от pandabear : 05-09-2014 на 15:23

Добре, признавам, че не очаквах такъв отговор. Хареса ми какъв мъж е станал..Радвам се и че си е намерил прекрасно момиче..Останалото не е важно.

А моите проблеми са толкова много, че няма на къде просто..Не знам аз ли съм тъпа или прекалената честност ме кара да си мисля разни неща..Много съм объркана..

Нямам търпение да разбера какво е станало, но вероятно няма да е днес..Сад..

Мега фен Аватара на xoxi
    Омръзна ми да се разправям с мъже... xD Някои са с такова самочувствие и с нагласата, че всичко ще им бъде дадено в момента, който го поискат, че направо ми се повръща. Винаги съм била част от мъжката компания, но днес направо умирам за няколко момичета. Искам да разкажа на някой какви гримове си взех за бала, как ми стои роклята, в кой салон ще си правя прическата... Омръзна ми последните две семици само за коли да слушам и да говоря, че даже и да ремонтирам. о.О Почивка !!! ПО-ЧИВ-КА !!!

Супер фен Аватара на RiB
    Обръсни се и може да ти се промени светогледа

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Обръсни се и може да ти се промени светогледа
    Пак ли ти?

Искам само всички да знаете, че аз съм най-голямата лъжкиня, която може да познавате! Всяка моя дума е лъжа!

Не мога просто..Обич, обич, ама чак толкова..

Съжалявам на всички, които забърках в това /вие си знаете кои сте/..И благодаря на тези, които ме подкрепиха, дори и за малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си