.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на December

Накъсана коса в корените (!?)

Та преди да се изредят 10 човека дето да ми кажат да си отрежа косата. Надолу си е добре не е накъса или раздвоена. Но не знам защо горе в корените ми става така.Много е ужасно. И не знам даже как да го обесня. На снимки не си личи много, затова нарисувах тази покъртителна драсканица хахаха http://prikachi.com/images.php?images/445/7318445Z.jpg .Та нещо от този род е.
    И когато е студено времето се влошава, така че си мисля може би това е причината? Не че друг път косата ми е супер и прибрана, но поне е по-малко стърчи.
    Някой да е имал същия проблем и да може да предложи някакви продукти или idk?
    А и да кажа не съм използвала преси, не е от това.Опитвала съм обаче с преса да го оправя малко действа д/г но само за 10тина минути после си е пак същото.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Прави си маски с яйце и зехтин

Сериозно?Дали ще помогне,какъв ще е ефектът? Защото и аз съм си правила маски с разни масла,ала бала, и няма много ефект.
    Някои има ли предложения по-скоро за финиш(ако така му се вика хах) т.е. нещо което да си сложа след като си измия косата?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Ами моята беше така в корените и се подобри Прави маски поне 2 пъти в седмицата, а като се изкъпиш може някой балсам Аз използвам един ефтин, обаче е добър

Мега фен Аватара на ameli
    Не мисля, че това е накъсана коса, а растяща ;д просто косъмчетата не са достатъчно дълги, за да прилегнат с останалата коса и затова стърчат.

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Ами моята беше така в корените и се подобри Прави маски поне 2 пъти в седмицата, а като се изкъпиш може някой балсам Аз използвам един ефтин, обаче е добър
    О ами ще пробвам тогава, дано и при мен да има успех.Но ти как точно я прави? Защото чета сега тука http://ezine.bg/n10-38193-%D0%AF%D0%...B0%D1%82%D0%B0
    да се прави след като си си измила косата, а по принцип аз си правя маските преди да вляза в банята...

ameli, не, не е растяща. Чисто и просто си е скъсана и си личи и то много :/

Преди се прави маската и се измива с хладна вода

Преди време бях решила да се доверя на една приятелка, която да ми филира малко косата, и тя така я направи, че после няколко месеца бях като на твоята рисунка. Та моят съвет е да покажеш това на фризьорката си следващия път, за да ти даде съвет, а дотогава може да си вземеш някакъв спрей, за да я подхранваш и да не стърчат толкова. http://i.klubkrasoti.ru/pics/product/or/352_256.jpg (този точно едва ли го има по магазините, ама е пълно с подобни)

Мега фен Аватара на strawberry88
    И мен ме съмнява да е накъсана, но... А балсам в корените - никога!

Голям фен Аватара на JuStElly
    И на мен ми звучи сякаш е растяща коса... защо не пробваш да я заглаждаш съвсем леко с кристали, само внимавай, наистина слагай много малко, разтривай ги в ръцете си и лекичко приглаждай косата.
    Това ще ти помогне, ако не ти е много мазна косата, ако е мазна, по - добре недей.

А да .. забравих да кажа, че тва става само за върговете, иначе ще е мазноо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си