.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Той готов ли е ?

Здравейте , аз съм момиче на 15 години , приятелят ми е на 14. Искам да правя секс с него , но не знам готов ли е , тоест какъв е размерът му "там" ? Зависи ли от тялото ? Ето и негова снимка , третото момче. (живея във Франция , арабин е).
    http://prikachi.com/images.php?images/487/7318487Y.jpg . Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много детски ми изглеждат и тримата.
    Welcome to the Jungle...

На тази снимка изгпежда детски , иначе не е кой знае колко..

Хмм, съмнявам се в действителност да е кой знае колко по-мъжествен. Ти имаш ли някакъв сексуален опит или и двамата сте девствени?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Хмм, съмнявам се в действителност да е кой знае колко по-мъжествен. Ти имаш ли някакъв сексуален опит или и двамата сте девствени?
    не , нямам опит , девствени сме и двамата..

Мега фен Аватара на baby_baby
    ужас малки сте още за секс !!!!!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    ужас малки сте още за секс !!!!!
    Тогава на колко годишна възраст е нормално да се прави?

Не ги слушаи бе, щом ти се иска давай, аз бях на 15(тоест миналата година) когато го направих за 1-ви път

Мега фен Аватара на 102
    не са давай на терориста

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХА ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ ХА
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Land of the blind

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХА ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ ХА
    На какво точно трябваше да се смея?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    не са давай на терориста
    Терорист?

Мега фен Аватара на draid
    Арабите са кабрио.

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от didi69 Виж мнението
    На какво точно трябваше да се смея?
    Ти на нищо, аз на теб се смея, че ще се ебеш с някъв мангалоид по-красиви от тоя можеш да на мериш в циганската ма'ала

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Ти на нищо, аз на теб се смея, че ще се ебеш с някъв мангалоид по-красиви от тоя можеш да на мериш в циганската ма'ала
    Мен външен вид не ме интересува , на мен нали ми харесва , не ме интересува ти к'во мислиш. PS: Арабин е , не циганин! Третия е той!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Само да попитам, това ли е тоя с френския, на който не можеше да разбереш какво те пита?

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Само да попитам, това ли е тоя с френския, на който не можеше да разбереш какво те пита?
    Същия

Цитирай Първоначално написано от didi69 Виж мнението
    Чудя се колко ли изкарват (седмично) от просия тези трима младежи? :>

Първо го научи на правопис, тогава изпробвай малката рязана карабина.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-12-2014 на 02:07
    Welcome to the Jungle...

Искаш да спиш с 14 годишен циганин, с когото дори не можете да контактувате, понеже...ти не разбираш какво те пита?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Искаш да спиш с 14 годишен циганин, с когото дори не можете да контактувате, понеже...ти не разбираш какво те пита?
    Говоря френски , но не мога да разбера пишенето.. И НЕ е циганин , арабин е , има разлика!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чудя се колко ли изкарват (седмично) от просия тези трима младежи? :>

Първо го научи на правопис, тогава изпробвай малката рязана карабина.
    Значи първо тук всички пишат така , то от араби до французи. НЕ просат , занимават се с дрога , продават хашиш..както ВСЕКИ арабин тук във Франция.

И да поясна , името на темата НЕ е "Според вас ром ли е ? , Грозен ли е ? " и т.н." Щом съм задала тук в тази тема въпроса горе , и ще ми е за първи път , то значи имам специални чувства към този човек. Моля "отговорите" по - вид и народност настрана от тук!

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Сигурно е готов да спи с теб,но ти трябва да се подготвиш за бъдещата ти ислямизация.Трябва да си закупиш корана и да го знаеш перфектно и той сигурно ще те посвети в правенето на бомби,но ти трябва да се подготвиш какво са пластичните експлозиви и другите взривни вещества.Поне ако не ставаш за терорист трябва да научиш арабската кухня и да готвиш много добре обикновено ще трябва да готвиш за цялото му семейство,което може да стигне до към 70-80 души много зависи къде са си хвърляли семето.Ако всичко това не стане ще можеш спокойно след време да си отвориш една дюнерджийница.

Цитирай Първоначално написано от strave Виж мнението
    Сигурно е готов да спи с теб,но ти трябва да се подготвиш за бъдещата ти ислямизация.Трябва да си закупиш корана и да го знаеш перфектно и той сигурно ще те посвети в правенето на бомби,но ти трябва да се подготвиш какво са пластичните експлозиви и другите взривни вещества.Поне ако не ставаш за терорист трябва да научиш арабската кухня и да готвиш много добре обикновено ще трябва да готвиш за цялото му семейство,което може да стигне до към 70-80 души много зависи къде са си хвърляли семето.Ако всичко това не стане ще можеш спокойно след време да си отвориш една дюнерджийница.
    Човек , аз питам сериозно

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си