- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БИ Сексуални
Какво Ви е мнението за Би сексуалните и имали тук такива?
Еми за някои е преходен стадий , а за някой е окончателен ...
Според мен това са пълни простотии ... такова понятие не мога да го възприема . Според мен това си е чиста хомосексуалност . Просто под натиска на общественото мнение тези хора са принудени да намерят поне малка доза привличане в чуждия пол ...
Не мога да го възприема като нещо нормално - ти да еб*ш всичко което ти падни ...
Аз съм БИ и имам приятелка, която също е. Но нещата при нас са различни - тя спи с момичета съмо, за да се забавлява или когато й "омръзнат" момчетата. Някои може и да са прикрити хомосексуалисти, но не всички са така. И двата пола ме привличат, макар че сексът с момичета е по-приятен.![]()
Аз съм. Обичам да ми го ръгат изотзадзе
Не знам това дали ме прави такава имам си приятел, но пък винаги ми се е искало да опитам и с момиче (секс) . Но като цяло не мисля, че мога да се влюбя в момиче.![]()
еми като цяло съм с 7 годишна връзка с момиче но също бих искал да опитам би-секс ... не обичам гей нещата ... но би секса за мен е различно от това така че да при възможност бих опитал !
Аз съм бисексуална, между другото, просто ей така информативно нека да кажа, че противно на "слуховете за бисексуалността",ние НЯМАМЕ сексуален контакт с 'всичко живо'.Имам си приятелка, от доста време сме заедно и не ми омръзва. И не, също така не се прехвърляме от единия на другя пол, просто сме привлечени и от двата, това е.
при жените това е някак си по прието .... познавам момичета които си бяха хетеро но и те двечките си се обичаха - демек си бяха Би ... но и двете си имаха гаджета ! Някак си за мъжете е по-трудно![]()
Гъз пол има ли? Ако няма риба и рака е риба.![]()
Приемам ги. Каквото правят хората под чаршафите си е тяхна работа.
Еми прав си да си правят какво оскат хората но малко казват "да" на би-секс мъже но с кеф .... да на такива жениа не е правилно!
нормално понякога е временно в тийн годините друг път не .. аз май съм Би но не съм сигурна
Ако си привлечена и си опитала ... СИ ... Особенно ако ти е харесало и си повторилаако само харесваш жени това не те прави такава ! Всичко опира до опит - и повторно желание !!!
А за по-горния коментар - ако може ви налегнат две жени и почнат да се целуват - ще се кефите нали ? Оставете и мъжете да си се кефят ! Не помня досеа някой да е казъл баси и гнусното две жени да се целуват ... стегнете се и бъдете отворени за светът ! Евгени Минчев може да ви е примвр за богат и умен човек както и Ексцентричен без значение дали си пада по мъже гейове или квото и да е![]()
Изказвам мнение и не задължавам никой с него !
Последно редактирано от nansi_2005 : 05-08-2014 на 10:52
Всеки сам определя сексуалната си идентичност и има правото да я отстоява и упражнява както сметне за добре.. сиреч всеки има бъде интимен с всеки който пожелае независимо от пола му.. Аз самия съм напълно наясно с това какъв съм ( хетеросексуален) и не се съмнявам в вкуса и интересите си но имам редица познати основно момичета които са Би сексуални и в никакъв случай не ги съдя.. Това че се заглеждат повече или по - малко по жените около мен отколкото в мен не ме обижда в никакъв случай.. Всеки с вкуса си и за всеки влак си има пътници .. Важното е да си пазите билета..![]()
Е кой мъж би осъдил две жени които се обичат или се отдават една на друга ? Айде стига глупости ... Всеки мъж мечтае за товаидеята или проблема е при мъжете Би-секс !!! Признайте си го и не казвайте че не искате да виждате как пред вас се целуват две жени - бил съм свидетел и едвам не свърших само от гледане
Объркани хора. Ма то с толкова много секс навсякъде един 16-17 годишен човек не е трудно да се обърка. След това всичко е до внушението
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
То тука по-скоро се говори за хора над 20 ... Те 16-годишните не правят такива опити тъй като още само свирките и е*ането им е в главата ... Съмнява ме да има 16-год Би ?
По скоро се опитва от хора след 20 и с някаква по-разкрепостена мисъл
Аз съм би и го намирам за нещо естествено.не мисля, че бисексуалността има нещо общо с хомосексуалността. Ако бях лесбиѝка щях не само физически, но и психически да съм привлечена от момичета. А при бисексуалността, смятам, всичко е повече на физическо ниво. Бисексуалните не се влюбват в същия пол, те просто се чукат и им е хубаво. Намирам момичетата за сексапилни и ме възбуждат, но нищо повече. Натискала съм си с момичетачи много ми е харесвало, но до там. Приятелят ми е наясно с това и той не намира нещо лошо. Така че..в бисексуалността няма нищо лошо и може да бъде изключително приятна![]()
Последно редактирано от zoyex : 05-12-2014 на 11:22
Ок така мислим всички за жените !!! А аз ако кажа че съм би - започват троловете .... Гей педерасТ и т.н нали ме разбираш на къде бия? Много е хубаво че лижеш мацка ама ако мъж свири на мъж ...