.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question На какво точно трябва да наблегна за да стана сърдечен хирург?

Здравейте,аз искам да стана сърдечен хирург.Знам че трябва да се наблегне на биологията на химията и на устройството на сърцето,но незнам как точно да наблегна аз съм 8 клас и тази година съм подготвителен клас с 16 часа английски седмично така че незнам точно какво да правя?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом си 8ми клас не бързай. Докато завършиш може би ще си промениш решението поне няколко пъти. Имаш достатъчно време за да наблегнеш на точно тези неща, които изброи. С тях се кандидатства медицина - Биология, Химия и Английски. Гледай да изкарваш хубави оценки в гимназиалните класови, защото те образуват дипломата ти, а от там и кандидат-студенстския бал. Това ти отваря вратите към всеки университет.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Къде мислиш да кандидатстваш ?

Иначе си учи английския. До колкото знам би трябвало в 9 клас да учиш Биология и Химия за 8ми клас (ще ги изучаваш с 1 година назад, понеже ги пропускаш в 8ми), но това да не те притеснява, както каза пича горе.
    Гледай от 9 до 12 клас по Биология и Химия годишната оценка да е по тези предмети 5/6.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Къде мислиш да кандидатстваш ?

Иначе си учи английския. До колкото знам би трябвало в 9 клас да учиш Биология и Химия за 8ми клас (ще ги изучаваш с 1 година назад, понеже ги пропускаш в 8ми), но това да не те притеснява, както каза пича горе.
    Гледай от 9 до 12 клас по Биология и Химия годишната оценка да е по тези предмети 5/6.
    Ами много искам да кандидатствам може би със стипендия в Станфорд.Този университет е един от най-добрите в тази област.А попринцип биологията много ми се отдава както и химията.Аз само не мога да намеря цената ако не стане със стипендия??

Здраво учене. Наблягай главно на химия и биология 9-12 клас и задължително ходене на частни уроци в 11 и 12 клас, защото в училище трудно можеш да учиш за кандидатстудентски изпити

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от simeonsmm Виж мнението
    Ами много искам да кандидатствам може би със стипендия в Станфорд.Този университет е един от най-добрите в тази област.А попринцип биологията много ми се отдава както и химията.Аз само не мога да намеря цената ако не стане със стипендия??
    Ами значи знаеш, че освен Био и Хим трябва да са ти на ниво предметите, така и трябва като цяло да имаш диплома над 5,25 също и един сертификат C1 английски, а пък ако можеш C2 вземи.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

http://med.stanford.edu/md/financial...nt_budget.html или тук http://studentaffairs.stanford.edu/r...ion-fees_12-13

Не съм много сигурна, че това са точните цени обаче, но поне може да се ориентираш. Успех, много амбициозен избор, дано да ти се получи със стипендия.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ами значи знаеш, че освен Био и Хим трябва да са ти на ниво предметите, така и трябва като цяло да имаш диплома над 5,25 също и един сертификат C1 английски, а пък ако можеш C2 вземи.
    Аз сега правя на Cambridge PET exam който е на нивo B1.На мен английският ми се отдава.Знам добре граматиката и думите.Но пък за америка ще трябва TOEFL
    Последно редактирано от simeonsmm : 05-13-2014 на 17:44

Цитирай Първоначално написано от cookie dough Виж мнението
    http://med.stanford.edu/md/financial...nt_budget.html или тук http://studentaffairs.stanford.edu/r...ion-fees_12-13

Не съм много сигурна, че това са точните цени обаче, но поне може да се ориентираш. Успех, много амбициозен избор, дано да ти се получи със стипендия.
    Благодаря за информацията!!!И дано да се получи

Аз сега правя на Cambridge PET exam който е на нивo B1.На мен английският ми се отдава.Знам добре граматиката и думите.Но пък за америка ще трябва TOEFL
    Аз мислех, че за Щатите искат и SAT, при теб няма ли такова изискване?

Супер фен Аватара на tireheb
    сърце тряя имаш за таз раота

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    и нерви...
    В 9 и 10 клас ще учите химия и биология на английски, в 11 и 12 ще са на български
    В началото ще учите елементарни неща заради английския, но после ще става много трудно, особено като трябва да кандидатсваш с това. Казвам ти го като ученик от 12 клас в езикова гимназия. Преговори материала до 7 клас и след това започни да учиш материала за 8-ми. Питай кой учебник е най-добър за 8 клас и го купи. Добре е, че си се сетил преди лятната ваканция, ще имаш време да се подготвиш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си