.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Търся го със спретната и чиста фасада. НЯМА по никой начин да излизам с миризлив, мазен в косата и приличащ на швейцарско сирене от пъпки просто защото го мързи да се изкъпе и грижи за себе си. Да ми бяга от банята или лекаря като дявол от тамян няма как да стане. Аз се грижа за външния си вид, имам си прекрасна хигиена, стремя се да мириша хубаво, въпреки че съм бързала за срещата с него, слагам грим в много умерени количества и не се стремя да се правя Коко Цирка, не излизам с неудобни дрехи/обувки, които да ме карат да се поклащам или да се движа неестествено. Сиреч отговарям на това си изискване.
    Искам си го с багаж на втория етаж - не е нужно да е гений, но поне да се опитва да мисли и да гледа нещата от всички възможни гледни точки. Неговото мнение не винаги е най-правилното. Искам да може да уважава чуждото мнение и да го приема без да е съгласен с него, както и да може да спори, а не да е ощипан при най-малкото несъгласие. Като цяло искам да ме провокира да опитвам да мисля.
    Искам и да има някакви планове и цели, които да преследва. Да продава сладолед по центъра не се брои, съжалявам.
    Търся го широко скроен. Различните сексуалности и цвят кожа НЕ СА нещо, което е лошо, ужасно, неестествено. Няма да излизам с човек, който сляпо вярва, че бялата раса е по-добра от останалите или че хетеросексуалната ориентация е единствената нормална.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението

Да продава сладолед по центъра не се брои, съжалявам.
    :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си