- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...или нещо повече. <3 voL. 2
То май вече си няма работа..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Честито ви!
И честито ми, че съм първият хейтър. Много са ми съмнителни такива безкрайни раздухвания на любовите.
Адски ме натъжи , защото аз се още търся истинската любов и почвам да се съмнявам дали ще я намеря ... :s , но пък се радвам за вас![]()
Ами честито да ви е и от мен
Макар,че вие веднъж късахте,но хайде няма да го правим на проблем.Важното е че тук и сега поне по това,което казвате отношенията ви се развиват хубаво.
Явно когато съдбата е с теб нещата се получават без значение,но, когато е против теб нъцки.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Назад е колегата с информацията, вместо да се смеете, що не вземете да го ъпдейтнете? :д
А вие виждате ли се иначе след първата си среща. Сори ако съмизпуснуснала нещо, не съм я чела много внимателно.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 05-16-2014 на 08:21
Не, че е невъзможно да съществува връзка от разстояние, ама си е доста неприятно. Аз имах връзка с един младеж, с когото бяхме доста далеч един от друг няколко месеца. Доста често се карахме, защото доверието е сведено до минимум при такива обстоятелства. Не, че не искаш да му вярваш, но някак си все те мъчат едни съмнения - дали казва истината, дали наистина си ляга когато казва, че го прави, ако си ляга пък - дали е сам и т.н. Толкова ми беше писнало да си пишем по Viber, facebook и да водим телефонни разговори, че в един момент се чудех дали ще можем да водим нормален разговор очи в очи. Ама пък след това като се видяхме, беше много nice, една такава тръпка заради цялото тва чакане... Хубави, хубави спомени...
Таа...щом можете да се справяте с всички тия неща - супер.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
часът е 23:49 - пия си изостар и чета цялото това нещо. защо? ами и аз не знам... аа да сетих се.
анархи ти си луд бе брат. 16 годишна? ти си некъв педофил (без да се обиждаш, или се обиждай няма значение)... на всичкото отгоре, като заживеете заедно ти ще и готвиш по простата причина, че тва е едно дете. после ще пуснеш тема: "как се прави мусака и свирки на момичето ми"
WE ARE NOT ANGELS!