- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата не се интересуват от мен?
Добър ден
Момиче,горе главата! Човек първо трябва да се научи да обича СЕБЕ СИ, а после другите! Разбира се, да критикуваш себе си е много важно, но да се стремиш да бъдеш по-добър човек за да се харесаш на другите.. ето тук е най-голямата грешка. Прави всичко първо за себе си, обличай се както сметнеш за красиво и комфортно, дръж се естествено, ако не си харесваш косата- промени я, ако не си харесваш килограмите- промени ги, но не можеш да промениш себе си, ти си ТИ и трябва да се приемеш такава каквато си, за да те приемат и другите. Хората те виждат по начина, по който ти виждаш себе си, ако си затворена, твърде страхлива и се криеш зад срама си те ще те виждат като скучна, депресирана.. а ако си отворена към всички те ще виждат възможност за приятелство и така нататък.
Надявам се ми схващаш мисълта, малко се омотах в мислите си, но пак ще повторя- първо се научи да обичаш СЕБЕ СИ,приеми се такава каквато си, защото всичката красота у човека се крие именно в неговите несъвършенства! Открий несъвършенствата си, приеми ги, заобичай ги и нека те работят в твой плюс, така никой няма да може да ги използва срещу теб.Горе главата, ти си красива !
![]()
Изобщо не си забавен, напротив, струваш ми се толкова глупав и нелеп в момента. Не ми е нужен кристален глобус, защото всички хора са красиви, освен ако не са скапани отвътре, там никой не може да им помогнеМай нищо не си разбрал от посланието ми, хвана се за едно изречение, което последната ти мозъчна клетка се опитва да си обясни, докато умира в агония и се опитваш да се направиш на интересен? PATHETIC
![]()
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-15-2014 на 09:08
Обяснявай ги тея на някой друг... Като всички са красиви, защо всички се стремят към горе/долу един тип външен вид... Защо не тръгнеш с някой 30 кила или с някой 250? Или те нямат хубава душевност и за това Бог ги е наказал? Ти нито я знаеш каква е като човек, нито каква външност има, ама си лицемерничиш на воля...
Моля? Аз не съм длъжна да гледам на всички като сексуален обект, първо се запознавам с хората без предразсъдъци и никога не ги съдя. Всичко, което мога да направя е просто да им дам съвет, ако те се приемат такива каквито са и се чувстват красиви, коя съм аз, че да кажа "ти си грозен,защото не си моя тип", може да сме просто приятели, колеги,познати и прочие, за всеки влак си има пътници. За Бог не знам дали ги е наказал, защото просто не вярвам, но това е друга тема. И кои са всички тия, които се стремят към един външен вид, аз не съм от тази маса конформисти, извинИЕти!![]()
Благодаря на всички за отговорите!Варианта с харесване на външността ми, не мисля че някога ще се получи при мен. Правя всичко каквото мога, за да поправя това, което не харесвам, но никога не е достатъчно в моите очи. Но вече се опитвам да се приемам такава каквато съм. Нищо не правя, за да се харесам на другите, винаги съм себе си, имам свой собствен стил, не ме е страх да изкажа мнението си пред който и да е. Точно затова се натъжавам, явно това което съм не е достатъчно? не знам ..
Спора с красотата, мисля че Adorable Sunshine и LadyDi искат да кажат, че всеки е красив, защото за всеки човек има някой друг човек(дори да е само един), който го смята за красив...Това е достатъчен довод, за да кажеш на който и да е, че е красив и няма нищо лошо в това и не е лицемерно, ако е обмислено казаното.. защото Adorable Sunshine не казва, че съм "красива според нейните критерии"(колкото и широко скроена да е една личност ,всеки си има собствена представа за цялостна красота, да...), тя казва че "съм красива". Поне аз така го разбирам.
Относно това, дали ще ми помогнат подобни изкази... Не, лично аз никога не приемам комплименти относно външния ми вид, особено от хора, които не са ме виждали, просто не вярвам на никой. :Д Но е хубаво, когато ми напомнят, че има някой, който ще ме приеме така.
Преди много години пълните жени са се смятали за много по-красиви от слабите(И все още в някои места е така). Което пак доказва, че всъщност няма истински норми за красота. Просто в момента тенденцията е да си кльощав.
Отново благодаря на всички, за коментарите и съветите.![]()