- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той готов ли е ?
И очакваш сериозен отговор,никой от нас не може да каже дали е готов,защото аз не съм той,а и другите от форума също.Пробваш и ще разбереш,ама на мен ми се струва,че ти също изпитваш съмнения.
Ако толкова ти се прави секс му кажи.. Не ми се вярва да ти откаже![]()
Не е лошо да питаш за мнение от някой с опит. Сами трябва да решите готови ли сте или не. Никой неможе да ти каже с кой да го правиш и с кой не. ТОВА Е ЛИЧНО РЕШЕНИЕ! Според мен сте малки още за секс, но вие си решавате. Ако наистина го искате и се харесвате то ще стане от самосебе си. И не обръщай внимание какво пишат за него, те не го познават. Щом си го харесваш бъдете заедно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от cho4kass : 05-14-2014 на 15:40
Don't feed the troll
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само на мен ли ми се струва,че цялата тема е феик @
Няма смисъл да се обяснявате
Според мен е готов за депортиране.
Welcome to the Jungle...
бахти, тва да си прайш сефтето с някъв циганин и при тва мюсюлманин е много тъпо, при положение, че си християнка... намери си някой французин, не случайно там е страната на любовта, заеби го тоя бин ладен
Тряаше да ми чуеш тъпия смях, ахахахахахаха.
Ибетиса, ама внимавай, че на 14 таман е започнал да пуска водолази и може да излезе някой мелез догодина. Презерватив задължително. Трагично ще е и за двамата първия път, така че дори нещо да не се получи, не се притеснявай.
Расистките коментари са... ахахахах. Мълчете си и си дайте шанс да поумнеете.
Последно редактирано от umri : 05-15-2014 на 14:41
Temet Nosce
벨야카
Хаха, МНОГО сте забавни всички, които се правите на остроумни. Гледам две страници отговори, а те половината съвети как да си отвориш бутка за дюнери. Как да не се ядоса човек ?
По темата - според мен за първия си път поне някви чувства трябва да изпитваш към тоя човек. Ако е така и го искаш - давай. По една снимка няма как да разберем дали е готов да 'топне чушлето' или не, но можеш ти самата да разбереш по начина по който се държи с теб. И недей да го питаш 'хей, какво ше кажеш да се пробваме да правим секс?', а изчакай момент, в който се натискате, съблечи му тениската ( или синьото яке, хаха ) и виж натам как ще се развият нещата ( тоест, ако той също тръгне да те съблича - супер ). И няма как да мина без да ти кажа да използвате презерватив задължително.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Той - може да си е готов . Но ти поне малко се образовай - щото като го гледам той ще е по бос и от теб. Отвори си учебника по биология за 8ми клас и прочети - методи за контрацепция и полова система - за да няма след няколко седмици нова тема "бремена ли съм!??"