.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Най-добре ми се вижда да запишеш графичен дизайн в НБУ. Щом не ти върви с математиката няма смисъл да споменаваме компютърните специалности в Технически и Софийски университет.
    Какви са изпитите? Също така с рисуването грам не ме бива.Учителите малко ме преебаха доста с оценките,на другите 5-ици , 6-тици просто ей така, на мене -3ка,4-ка мам*ц*та им, защото някой път някой е успял да пречертае по-добре чертежа на контролното от мене(препише) и някви такива :/ или им е по симпатичен .
    Последно редактирано от koko95 : 05-15-2014 на 20:05

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Какви са изпитите? Също така с рисуването грам не ме бива.Учителите малко ме преебаха доста с оценките,на другите 5-ици , 6-тици просто ей така, на мене -3ка,4-ка мам*ц*та им, защото някой път някой е успял да пречертае по-добре чертежа на контролното от мене(препише) и някви такива :/ или им е по симпатичен .
    Всички тук сме наясно, че си страшно умен, достатъчно пъти си го доказвал, за съжаление някой не разбиращ кодирания ти език и четящ тук, ще реши, че си пълен идиот.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Всички тук сме наясно, че си страшно умен, достатъчно пъти си го доказвал, за съжаление някой не разбиращ кодирания ти език и четящ тук, ще реши, че си пълен идиот.
    ^ подкрепям
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си