- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
^
:d Каква зодия си ? и с коя зодия успяваш да се сприятелиш, ае с коя ти е най приятно или кои ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Стрелец съм. И за да отговоря на следащия ти въпрос, мно'о съм яка.Джаста-праста всичко да се прави и на всичкото отгоре докато го правя да е забавно и мнооого шумно. Ако ме видиш на улицита, ще ме познаеш. Или не, ще ме чуеш как говоря нещо пиперливо и се хиля много силно. Директна съм, даже понякога до нетактичност. Питам завоалирано, ама обикновено въпроси, които е неприемливо да се говорят. Не съм тотално повърхностна само заради асцендента. И мно'о държа на чистите отношения.
Забелязвам напоследък, че освен масово жени деви около мен, то другата повтаряща се зодия е водолей. И е толкова яко. По принцип малко съм чела за водолеите, ама така си сайдисваме на акъла и винаги е много разтоварващо като са около мен. Със или без да правим/говорим простотии. Жени раци ми натягат много бързо. Лъвиците са твърде префърцунени за мен. С везни също пада голям майтап. Козирозите малко ме уморяват. Изискват дипломатичност в отношението, която невинаги ми е налична.