- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуални фантазии
Може би всеки един от нас има сексуални фантазии.
Пускам тази тема с цел нестеснителните личности, ако желаят да споделят някоя друга фантазия и опит.
![]()
Аз искам тройка с 2 момиченца, едната да е с колан и да се наредим на влакчеАма аз да съм си най-отзад, да не си помислите, че искам да съм по средата
![]()
>>DjBelev<<
Абе... Тройка с две жени, оргия, 69... Засега са само фантазии.
Секс с момиче (Женско съм, а това че искам, не значи че съм обратна).
Ама то няма значение дали си обратна или не - това е фантазия все пак !
Да де, ама напоследък нали е "модерно" и всяко второ момиче казва "Аз бих спала с женско, значи съм лесбийка". А то няма как да знаеш дали си или не си, освен ако не си пробвала поне веднъж и искаш още.
Дефакто не знам просто идеята ме влече, а и не мисля, че всички са надарени сред тях.
Еми ... Ясноа аз съп си ги казах ... С цветнокожа много исксм да опитам - има страхотни индийки и мулатки !
Аз съм имал две фантазии до сега, които съм осъществил.Едната беше приятелката ми да доминира над мен, бях завързан за леглото - малко садо-мазо.
Другата беше да преспя с комшийката до нашата къща.Познаваме се от 4 години, тогава дойдоха и си построиха този палат.Тя е на 36г, адски поддържана и красива жена.Мъжа и го няма по доста време, а тя по цял ден е домакиня и поддържа имота, сее си цветя, чисти двора.От четири години съм адски щастлив, защото кухнята ми има гледка точно към двора им , по цял ден се разхожда и си я гледам.Доста мръснишко от моя страна, но какво да направя така се падат имотите ни, а и кой мъж не би любувал на такава гледка.От четири години да съм ползвал няколко пъти миялната, винаги когато стана сутринта си правя кафе и мия и я гледам.Нещо такова представлява кухнята ми
http://archzine.com/bg/wp-content/up...esidence-3.jpg
Редовно пием кафе заедно, дали тя в нас или аз в тях.Личи си,че не съм и безразличен.Един ден просто реших да действам, всичко стана много бързо,реших да бъда директен, защото виждах, че го иска и има желание.Казах и "Искаш ли да преживеем нещо заедно, точно сега и на момента" Даже нямаше и отговор и ме целуна.Беше страхотно изживяване.
Малко се чувствам гузно, но адски много ме привличаше тази жена.![]()
аз имам фетиш към огромни къдрави коси ;д секс с негърка is a must
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Аз отдавна си мечтая за нещо, но сигурно повечето ще ме критикуватот доооооста време си мечтая да правя свирки на няколко срамежливи и неопитни момчета едновременно, ама те да не знаят коя съм, например да са с вързани очи
![]()
I want you, ти си късметлия! Завиждам ти благородно и за двата опита.
А за пред Sweet.smile955 бих искал да споделя, че съм срамежлив и неопитен.![]()
Последно редактирано от Tambuktu : 05-18-2014 на 14:31