.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: до kalpazanka

Мега фен Аватара на Зайче..

до kalpazanka

Изчисти си личните съобщения, моля те, искам да се "свържа" с теб по един въпрос.
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Защо само с нея ;(

А ти, на теб ли очакваше да пиша? :Д

Мега фен Аватара на RagioL
    да нямаш тайни за споделяне?

Не са толкова тайни, колкото вие тука сте прости и понеже няма да можете да ми отговорите по темата ще започнете да ме нареждате. Много малко потребители в този форум могат да дават адекватни мнения и вие двамата не сте едни от тях.
    Най-любезно ще ви помоля да спрете да спамите, защото искам калпазанка като види темата да ми пише, а не да е заета да се занимава с вас.

Мега фен Аватара на RagioL
    Задръж една секунда, аз кога съм те нареждал?
    Това че не давам адекватни мнения не означава че не го мога, но по дадената тема предполагам че ще са някакви женски истории, така че едва ли ще ми са по силите.
    Аз специално не смятам да продължавам да спамя, така че за мен поне може да си спокойна.
    Пожелавам ти по-скорошно включване от гореспоменатата личност!

Мега фен Аватара на draid
    Не знам дали си разбрала, ама адекватни отговори се дават на адекватни въпроси (:

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам дали си разбрала, ама адекватни отговори се дават на адекватни въпроси (:
    Ах, ах. Колко съм съгласна с това!

Мега фен Аватара на babity
    Проблеми с менструацията ли, Зайче?

И понеже рано или късно калпазанка ще види темата, а може и някой друг преди т'ва, ако е адекватен да пише. Кандидоза от цитонамазка излиза ли?

Взехте да стреляте на сляпо. Ако е хванала нещо, надали е първото за което си се сетила. Бацили с тонове има, когато взех да се запознавам с изследвания и видове гадове, чак останах изненадан колко много има. Едни пълни изследвания излизат около 200+ лв особено ако се правят някой PCR тестове които по начало са си скъпи. Само HPV опасните щамове са една малка рота.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А ти откъде знаеш, че въпроса не е адекватен след като аз не съм го задала все още? (:

babity имаш лс.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Май babity позна

Кво е познала :Д Аз и в други теми съм писала, че става въпрос точно за това.

draid не мисля, че е възможно да съм хванала болест, защото от повече от 8 месеца правя секс само с едно момче и използваме кондом. Знам, че има такива, които не се предават по полов път, а просто се развиват, но нямам проблеми с личната хигиена, а и като цяло става въпрос за проблеми (най-вероятно) заради ескапел.

Виж сега. Казваш, че използваш презервативи, но въпреки това си пила екскапел което е странно и вероятно макар да не знам ситуацията в 90% се дължи на паника. Относно това дали правенето на секс само с един човек те предпазва от някоя гад, то отговорът е не. Разбира се, освен в случаите в които момчето не е спало с друго момиче. Има много бацили които могат да бъдат в латентен период и да няма никакви външни белези и в резултат на това дори пренасящият ги да не знае за тях. Гъбичните инфекции са упорити и определено могат да се хванат не само по полов път, пък и дори да имаш добра хигиена. Антибиотиците са една предпоставка за това. Ескапела е доста шит работа и е напълно нормално да ти скашка цикъла.
    Последно редактирано от draid : 05-18-2014 на 20:43

Мега фен Аватара на 102
    май некой скоро ш си прай татуировка с бебче

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^В стремежа си да я изкараш некомпетентна, а себе си всезнаещ, тръгна да говориш от Ескапел и стигна до гъбични инфекции, получени в резултат от прием на антибиотици. Разбираш, че си изключително смешен, нали?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Абе путко заспала тоя тип теми се пускат в Кофата, не тук, що не се придържаш към качването на снимки на недъгавото си тяло за удоволствие на форумните онанисти
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^В стремежа си да я изкараш некомпетентна, а себе си всезнаещ, тръгна да говориш от Ескапел и стигна до гъбични инфекции, получени в резултат от прием на антибиотици. Разбираш, че си изключително смешен, нали?
    Хахаха, забавна си. Не съм всезнаещ, просто споделям някои истини и много желая да ме обориш. Провери какво може да си докараш след дълъг прием на някой силни антибиотици и следващият път може да не изглеждаш толкова жалко, когато се опитваш да засечеш някого, а очевидно не си подготвена за това. Сега ако ти стига сивото вещество искам да обориш точка по точка следните неща.

1. Може да се заразиш от човек без да знаеш, че той е заразен и без да има външни белези на това. Също, разбира се дори той да не знае.

2. Ескапел-а е една хормонална бомба която в 90% скашква нещата, а голяма част от вас я пиете без да има причина за това.

3. Приема на силни антибиотици може да повлияе на развитието на гъбични инфекции. И много държа да правиш разлика между противогъбични лекарства и антибиотици.

И все пак да не забравяме, че всичко което съм написал е пряко по темата и я засяга. Гъбички, Ескапел и т.н.

Целият съм в слух.
    Последно редактирано от draid : 05-18-2014 на 20:52

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    А ти, на теб ли очакваше да пиша? :Д
    Защо да НЕ ? И аз имам клавиатура ... :P

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Абе путко заспала тоя тип теми се пускат в Кофата, не тук, що не се придържаш към качването на снимки на недъгавото си тяло за удоволствие на форумните онанисти
    тозззз пък следващия

Ескапел пих, защото така трябваше. Предпочитам да пия, вместо след 9 месеца да сменям памперси (не че аз ще ги сменям, НО това е друг въпрос :Д)

И всъщност въпросите ми са съвсем различни от темите, които вие развивате (най-вече за гъбичките).
    Последно редактирано от Зайче.. : 05-19-2014 на 19:07

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    защото от повече от 8 месеца правя секс само с едно момче и използваме кондом.
    Ти правиш с един, а той с колко ?
    Темата наистина е за кофата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си