- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет относно връзка и доверие
Мен в случая бройката й въобще не ме интересува и ще се абстрахирам от нея. Но отново, за не-знам-кой-хиляден-път - защо този двоен стандарт трябва да го има, по дяволите?
Ако цифричката беше нагоре в твоя полза, трябва да го признаеш и пред себе си, едва ли щеше да пишеш тази тема на първо място.
Следващото го казвам като един Стрелец на друг - наистина може да си най-доброто за нея (в момента поне), но (тя) да правиш компромиси, да правиш компромиси, колко да правиш компромиси? Неувереността ти, вероятно ревността ти също, са я накарали да спре да общува с хора, на които държи, а не защото е изгаряла от желание. И как разбра, че тези приятели са били "изкуствени"?
Ако продължаваш така, съвсем скоро ще стъпиш накриво. Защото цялата тази тема звучи сякаш искаш ние да те убедим, че си заслужава да си с приятелката си. А със всичките "компромиси", които я караш да прави, след чистката на "изкуствени приятели", ще е в твоя полза да не е останала някоя истинска, защото може и да й отвори очите.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Благодаря ти за отговора! Ако бройката беше в моя полза, то нямаше да го правя на проблем... нямаше да ми пука толкова предполагам, нямаше да съм аз... Аз съм този, който направи компромиси спрямо нея за много неща и именно затова се чудя дали да продължавам да правя. Вярно... тя си плати за тях и затова и я обичам. Що се отнася до ревността... аз не я проверявам... има си свободата. Казах и така "казвам ти го като приятел, че да пишеш целувки и прегръдки на приятел, който има чувства към теб (тя ми го каза лично) може да се разбере по много неправилен начин от негова страна. Знам, че не изпитваш нищо към него (тя ми беше казала също, а и то се виждаше. Също той не беше нищо особено) и не ти казвам да не му пишеш, а да не му даваш напразни надежди, защото съм обеден, че той не разбира тези емотиконки по същият начин (това беше като и видях телефона за пръв и единствен път преди 3-4 седмици). Пиши си с който искаш.. и аз си пиша, но не пиши неща, които ако бях написал аз на някоя биха те накарали да се чувстваш зле (ами тя ме ревнува.. и аз не пиша нищо особено)." и общо взето това беше. Казах и, че не искам никога да ми изневерява и и обещах, че аз никога няма и тя го знае, тъй като съм и казвал как когато харесвам едно момиче не мога да погледна друга и точно това е причина да не бях правил секс. В училище харесвах едно момиче 4 години... така и не преспах с нея. Бяхме friendzoned и когато най-накрая тръгнахме не ми хареса особено. След това се запознах с бившата. Тя знае моята история и аз знам нейната. Трудно е... бившата ми беше девствена и се познавахме цял живот. На пръв поглед сегашната ми приятелка не е това, което исках. Въпроса е дали да правя компромиси за в бъдеще за такова момиче... дали да рискувам така глупаво да стана млад татко и детето ми да страда. Ние сме изживели доста... По селата живота тече с пълна пара и ние там сме израснали. От 14 до 18 годишен ходих всяка събота на дискотека с приятели и любовта ми към момичетата в живота ми ми попречи да имам по-голяма бройка, но не съжалявам. Много лесно и силно се привързвам към момичетата. Но трябва да е наистина специална и тази е. Така като ви изслушах мненията и осъзнах колко по-различна е и защо си паснахме с нея![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл