- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стой далече от четящи момичета
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това какво трябва да доказва? Не твърдя, че обща култура и речник се придобиват само от научна литература, а че тя е по-добрият избор пред художествената, ако искаш да натрупаш такива.
Научната ще те въведе не само в различна терминология, а и ще ти даде знания и донякъде ще ти помогне да се изразяваш по-добре, докато в художествената ще четеш широко възхваляваните истории на някой автор и в края ще решиш, че си си извадил фундаментални изводи за живота, вселената и всичко останало.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не,не,не не говоря за някакви нормални удряния,както и да е,не ми е удобно да говоря за това,просто исках да кажа,че момичетата стават по-отворени за нови неща с тези книги,готови са да пробват неща,които преди не биха направили.
Иначе,колкото повече четат толкова по-добре,аз също не чета много и имам добра култура,завърших училище,дипломирах се в уни,сега още една година и съм магистър,така че това че не чета много не ме прави ниско интелигентен,както и момичетата които не четат също не означава,че не са достатъчно интелигентни.Наскоро се запознах с група хора в ст.град,с които сигурно никога не бях излязъл,но просто това че са прочели някакви неща и на село в гимназиите били отличници,ги прави много интелигентни в София и са твърде над другите,като знаят 100 термина.Усещам,че е някаква мода да се правят момичетата на много начетени.
Прочетох. И на мен не ми представляваше интерес, не можех да си го представя като на филм така добре, както си представях Принцът и просяка. И все пак не това казах. Книжлето е сдъвкано, за да е лесно за разбиране от деца, те рядко търсят скрития смисъл в каквото и да е и приемат нещата буквално. Точно поради тая причина на по-големите им се струва твърде очевидна и лесна. Всъщност това и ми се иска да запазя занапред у себе си, но вече навлизаме в съвсем друга насока.
Модата е странна, но изобщо нелоша.
кой бил зубър, лел, виж ква правилна запетая си турил
мойче
Книгата показва как стъпка по стъпка, с много търпение и обич, човек може да се промени и да получи това, което иска.
Не ми се навлиза в по-задълбочени анализи, очевидно аз съм видяла нещо в тази книга, което вие не сте, което пък мисля, че не е някакъв голям проблем. Или греша?
За годините разлика дори няма да се опитвам да споря, така е, не съм ти на годините, но не е като да не съм видяла бая от живота и да не мога да размишлявам и да си изградя собствено мнение. Мога и го правя, така че да, впечатлена съм от книгата. Не казвам, че сексът не преобладава, но ако се абстрахираш от него можеш да си изкараш и друг пример.