.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

А освен хининовата вода, тривитаминола и маската с горчица, друго за стимулиране на растежа ще можете ли да препоръчате?

Цитирай Първоначално написано от rosi_to Виж мнението
    А освен хининовата вода, тривитаминола и маската с горчица, друго за стимулиране на растежа ще можете ли да препоръчате?
    ако обичаш да ползваш масла ще ти препоръчам една комбинация от масла която ще ти подхрани косата и може би ще я стимулира да расте по бързо, всяка коса расте различно,аз много обичам маслата всякакви за коса за лице и тяло. ето и комбинацията която аз правя, бадемово олио,рециново,сусамово смесваш всичко това и го втриваш в корените постояваш няколко часа и измиваш

Цитирай Първоначално написано от silvi999 Виж мнението
    ако обичаш да ползваш масла ще ти препоръчам една комбинация от масла която ще ти подхрани косата и може би ще я стимулира да расте по бързо, всяка коса расте различно,аз много обичам маслата всякакви за коса за лице и тяло. ето и комбинацията която аз правя, бадемово олио,рециново,сусамово смесваш всичко това и го втриваш в корените постояваш няколко часа и измиваш
    Благодаря, може би ще я пробвам, въпреки че доста рядко ми се занимава да си правя сама маски вкъщи, предпочитам готови продукт

Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    Благодаря, може би ще я пробвам, въпреки че доста рядко ми се занимава да си правя сама маски вкъщи, предпочитам готови продукт
    ти като си го направиш един пат и си го държиш в някъв съд така ще си имаш за доста пъти а не всеки път да си правиш аз също ползвам готови професионални продукти за коса но най вече си правя сама в къщи намирам си малко време и го правя също си купувам индийски билки за коса правя си много домашни просто съм решила да си поддържам косата здрава и да расте по бързо и мисля че начини които избрах имат ефект http://prikachi.com/images.php?images/863/7748863m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си