.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    ^Булшитс!
    Ако я обичаш и смяташ,че искаш да си с нея ДЕЙСТВАЙ,като истински мъж.Достатъчно путьовци се навъдиха,дето не знаят дали искат да са с някого и стоят и чакат.Ако искаш нещо - ОТИДИ И ГО ВЗЕМИ.Утре може да е късно !

П.С. За приятеля и - Кво ти пука?Да не би след години приятелят и да дойде да ти каже " Благодаря,че пренебрегна своето щастие заради моето"?!?!
    +1

И аз бих казала да рискуваш и да действаш - по-добре да разбереш сега, отколкото след време да се връщаш назад и да се чудиш дали си имал шанс за нещо с нея. Успех и сподели после какво е станало

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    +1

И аз бих казала да рискуваш и да действаш - по-добре да разбереш сега, отколкото след време да се връщаш назад и да се чудиш дали си имал шанс за нещо с нея. Успех и сподели после какво е станало
    Именно.Как ми се искаше в 8-ми клас да имаше кой да ми каже и на мен "ДЕЙСТВАЙ".Казах му да го направи,защото имах сходна на неговата случка..в 8-ми клас бях путьо и не ми стискаше да поговоря с нея.2 години по - късно се засякахме на купон на общ приятел и си говорих с нея (бяхме пийнали) и реших да я поздравя за връзката и с нейния със нещо от сорта на "Много си отивате,страшна двойка сте" и тя ми каза точно : "Ако не беше такова гомно и си беше преглътнал егото сега ти щеше да си на негово място".Помня ги тези думи и надали някога ще ги забравя.Отиди и я вземи и да кажеш какво е станало.В най - лошия случай поне ще знаеш,че си опитал.УСПЕХ !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си