.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    angel0598
    Guest

Unhappy Не мога да се откажа

Здравейте.
    Аз съм на 16 години и от година вече съм с момче за което чувствам, че е първата ми и истинска любов. Каква година.. ние с него първо ходихме 3 месеца, скъсахме за 1-2 .. после се събрахме ходехме още три и започнахме през седмица да късаме за 1-2 дена. ( ходим седмица - късаме .. и така отново, и отново ) ..
    Той винаги се е държал много грубо към мен (като изключим първия месец в който всички момчета се опитват да те трогнат) .. мачка ме, иска да става това, което той иска, зарязва ме и когато му скимне аз глупачката се връщам при него . Странно ще прозвучи, но знам, че той ме обича, защото преди 3 месеца правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път .. от тогава за известно време имаше промяна, но аз осъзнах за момент, че нямам работа с такъв човек и реших да го оставя .. когато най-неочаквано той се разплака и започна да ми се моли. Не можех да повярвам какво се случва .. този така твърд и горделив " мъж " да плаче за мен . Не го оставих.. и до ден днешен ме мачка и тъпче и когато усети, че ми омръзва започва да ми се жалва и моли .. а и аз, която се прави пред него на много голяма, издържам няколко часа без да му вдигна .. ХОРА МОЛЯ ВИ.. той не ме заслужава .. приема ме за даденост а аз правя ВСИЧКО за него .. помогнете ми да се откажа от това момче .. защото не мога .. нещо ме държи здраво при него ..

“Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори.”
    Знаеш, че той не си заслужава, пък и съм почти сигурна, че не те обича. Много си млада, за да се обвързваш сериозно и да се вкарваш в такива драми. Говори с него, обясни му как стоят нещата и кажи, че нямате бъдеще заедно.

Мега фен Аватара на draid
    Какви са тия късания за по 1 седмица и пак се събирате ? Аз във връзки 2г не съм се разделял с някой освен за първи и последен път.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Това, че сте правили секс, не значи, че той те обича. Зарежи го, той те манипулира, нямаш нужда от такива хора до себе си. Ще те завлече надолу. Събери смелост и сложи край.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от angel0598 Виж мнението
    Странно ще прозвучи, но знам, че той ме обича, защото преди 3 месеца правихме секс.
    Верно ли смяташ така??

Разкарай го докато е време. Ще става все по-зле ако продължиш да си с него.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Имай си 1 на ум че може просто да е добър лъжец

къв мъж е тоя пикльо на 16г... най-добре послушай останалите и NEXT

Просто кажи НЕ!! и потърси някой , който наистина ще те цени Good luck

Привързаността ти идва от това, че първият ти полов акт е бил с него. Няма какво повече да кажа. Другите ти го казаха.

Звучи жалък. Кажи му го и дим да те няма!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Осъзнаваш ли, че ходиш с малко лайненце? Сигурна ли си, че още не носи памперси? Може би ако му даваш да ти суче от цицата, няма да реве толкова често...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си