.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Android

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
    А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
    Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?
    Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.
    на същото мнение съм...btw сега съм пред дилема кой от водещите смарт-ове да си купя...колебая се между HTC One(или ( M8 )),Nexus 5..може би S5,но не ме радва андройда-а му,но има много екстри и най-вече,че е водоустойчив...
    Вие кое бихте си избрали из между тези ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си