.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Изчетох всички мнения и съм крайно разочарована, че никой не е споменал Здрач, а само за нюансите спорите.
    И в Здрач всички казваха, че имало големи житейски уроци за любовта, доверието, бла-бла... Не разбирам защо сте забравили така важните уроци, поуките и въобще цялата вампирска история.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Изчетох всички мнения и съм крайно разочарована, че никой не е споменал Здрач, а само за нюансите спорите.
    И в Здрач всички казваха, че имало големи житейски уроци за любовта, доверието, бла-бла... Не разбирам защо сте забравили така важните уроци, поуките и въобще цялата вампирска история.
    Това така и не можах да се насиля да го прочета. До 4-та глава стигнах само.
    "Шифърът на Леонардо" поне беше интересна. Нея я ударих за една вечер.

Масовият любимец "Хари Потър" как го пропуснахте също? И от него само първата книга успях да прочета.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Това така и не можах да се насиля да го прочета. До 4-та глава стигнах само.
    "Шифърът на Леонардо" поне беше интересна. Нея я ударих за една вечер.

Масовият любимец "Хари Потър" как го пропуснахте също? И от него само първата книга успях да прочета.
    "Хари Потър" ми е една от любимите поредици ^^
    Не знам дали е защото израснах с нея и ми е много на сърцето, или наистина ме е научила на нещо. Според мен има много важни житейски уроци в нея, предадени по такъв начин, за да бъде разбираемо и за деца (въпреки, че процентът от възрастни, четящи книгите, е доста висок и самата авторка никога не е казвала, че е предназначена само за деца).

Също така, въпрос към четящите:
    Счита ли се за фен на книгите този, който не обича да чете класически произведения?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    вампирите са най-малкия проблем на здрач... поредицата е адски изкривена представа за връзката между двама души... направо си е болно

Шифърът на Леонардо беше интересна, доколкото може да бъде книга в този жанр и стига да не се приема абсолютно насериозно.

Хари Потър обаче е хубава поредица. Аз съм ... почитател
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си