.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

С какво да съчетая тези обувки?

Здравейте, с какво мога да съчетая тези обувки? http://olx.bg/damski-sandali-ot-este...8616-i45675851

Мега фен Аватара на teenems
    По-добре не ги съчетавай с нищо.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Кой цвят?

1.Интересна, ежедневна бежова рокля, чанта в същия свят и може би изчистен кафяв колан на талията. Ако роклята е по-къса отпред и по-дълга отзад, според мен, би стояло много сладко.
    2. Дънки и шарена туника.
    3. Бяла туника, къси панталонки (бежови, дънкожи, коралови) и примерно обеци и грибна в същия цвят.
    Идва лято, сезона на цветовете, експериментирай на воля!

Чанта или потник/тениска/блуза със същия цвят. Може и някоя рокля, в която има цвят като обувките ти.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Общо взето няма значение с какво ще ги съчетаваш, стига да има нещо друго в същия цвят - аксесоар или блуза или сако. И другия цвят от тоалета да е убит. Не се изразих добре но, цветове като бяло, мръсно бяло, бежово и прочее ще си отиват.

П.с. Elisa*DaY е дала много добра идея за кафяво коланче. Бежово, коралово, кафяво звучат доста добро съчетание. Стига кораловото и кафявото да са акценти, а бежовото основния цвят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Добри идеи са дали момичетата,но аз бих добавила и друго-занапред избягвай да си купуваш по-нестандартни обувки в ярки цветове ако след това ще се чудиш с какво да ги носиш.Дори и да изглеждат красиви,все пак по-важното е да влязат в употреба,нали така

Мега фен Аватара на baby_baby
    с рокля??

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    Добри идеи са дали момичетата,но аз бих добавила и друго-занапред избягвай да си купуваш по-нестандартни обувки в ярки цветове ако след това ще се чудиш с какво да ги носиш.Дори и да изглеждат красиви,все пак по-важното е да влязат в употреба,нали така
    +1
    но все пак ще ги носиш, няма място за притеснение. Гледай нагоре да си с неутрален цвят тоалет - бежово, черно бяло..

anonymous708973
    Guest
    Цветът е страхотен, за него са ти казали вече. Имам рокля в същия цвят, съчетавам я с тънко светлокафяво коланче + обувки и чанта в убито синьо.
    Обаче моделът е умопомрачителен, защо зорлем държиш да си скъсиш краката, не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си