открил съм че на жените като им го сложиш в устата и спират да лъжат
Първоначално написано от RagioL открил съм че на жените като им го сложиш в устата и спират да лъжат Ехааа, много добре, ама ако стиснат зъби, пази боже, край с мъжкото ти достойнство. Я, по добре без експерименти, нека си лъжат.
Първоначално написано от herkules Олееее..........много си страшна бе, аватара ти е много аватарски. nikyt ti e mn silen
Първоначално написано от Ivaaaaa nikyt ti e mn silen Той отговаря на това което съм. Останал ми е прякор, от ученическите години.
Първоначално написано от herkules Ехааа, много добре, ама ако стиснат зъби, пази боже, край с мъжкото ти достойнство. Я, по добре без експерименти, нека си лъжат. ето слабо място на метода, прилага се само на жени които не стискат зъби
Първоначално написано от RagioL ето слабо място на метода, прилага се само на жени които не стискат зъби Да, ама как да ги познаеш? Я, си представи, че те мразят тайно, и само чакат удобния момент за отмъщение.
*смях* за темата. Всички знаем,че сме равни.
Първоначално написано от herkules Да, ама как да ги познаеш? Като си й ги избил предварително...
Правила