Първоначално написано от
Auriss
Епа ддз, мен всичко у нас ми е или произведено в САЩ, или по патент на американски компании и произведено в Китай.
Софтуерът ми е западно производство, дрехите са ми са от западни фирми и правени в Китай ; даже с храна и разни консумативи е същото положението.
Голяма част от фирмите, които дават работа на български граждани, отново идват от запад.
Това ли наричаш кражба ?
Моля, дай ми пример за руска компания, произвеждаща някое от следните ;
смартфони, електроуреди, компютърни части и/или консумативи, качествен софтуер, дрехи и/или модни аксесоари (разбирай часовници и тинтири минтири), мебели, автомобили, домакински принадлежности
Няма да можеш. А дори и да намериш - вероятно ще са нискокачествени / разбирай пълни боклуци.
А в Русия, поне що се отнася до нещата, от които аз се интересувам, има изключително много кадърни комп. специалисти. Някои от тях дори пишат качествени приложения и вадят добри туторъли. И накрая напускат държавата си.
Да ти кажа ли защо или сам ще се присетиш ?
Да, ама ние нямаме газ за продаване. Иначе с удоволствие бих станал мултимилиардер - собственик на футболен клуб, ръсещ десетки хиляди за вечеря в Лондон докато народът ми гладува. Не, всъщност не бих.