.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Joushya Виж мнението
    Здравейте ще ви помоля който прочете темата да ми даде съвет относно как би било правилно да постъпя!

Няма да казвам години,градове и т.н подробности защото има шанс човекът за който става дума да е част от форума. Познаваме се от скоро, заедно сме почти цял ден, пишем си постоянно когато сме на компа, звъним си когато не можем да се видим във други думи прекарваме почти над 10 часа дневно през последните няколко седмици, говорим си на мили имена и се държим по специален начин един към друг. Държим се мило един към друг закачаме се споделяме си доста неща имаме общи интереси и виждания въпреки че имаме разлика във годините което е половин десетилетие и аз съм по-малкият(и двамата сме пълнолетни). Всичко е във кръгът на приятелството(според мене и според това което става), но явно започвам да хлътвам по този човек, искам го все повече, мисля 24/7 главно за него като се целя да се отдам 100% на него и само за него. Не сме от един и същ град и за момента не сме заедно. Дотук всичко е добре нали така?
    Човек, повярвай ми! Това изобщо НЕ е добре... за теб!!

Цитирай Първоначално написано от Joushya Виж мнението
    Но ето че идва и третият човек който е заедно със този във който аз съм хлътнал. И не спира дотук, заедно са от доста време и като цяло си живеят заедно, не знам какви чувства имат един към друг не ме интересува и не искам да се меся. Но по начинът който се държи със мене не е просто приятелски знам го и го чувствам.
    Ти си герой в море от любов, а.к.а любовен триъгълник. Моят съвет е тъй като си факин нийди е да се разкараш от тая позиция, в неизгодно положение си, а мацката просто си е намерила емоционален отдушник, това е. Жените, често като са в дълга връзка не получават емоционален заряд така често както в началото от гаджетата си, те не им не им отделят много внимание и време да си дрънкат бла бла сладките приказчици, а повече консумират секса. Мацките имат нужда от общуване и от говорене, т.н. емоционален аспект в случая ти си безопасен такъв. Тя хем не изневерява, хем си задоволява нуждата от общуване с друг мъж като не дразни приятели си
    Ти си влюбен и всичко ти е замъглено. Бих могъл да те посъветвам как да я навиеш да се видите, но трябва да се успокоиш и да се стабилизираш емоционално преди това.
    Последно редактирано от igaydarov : 06-01-2014 на 21:01

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Вярвам ти и знам, но съм твърдоглав и не обичам да губя хора на които ценя дори и на цената за моята болка(може да звучи много емо стил или мазохически, но такъв човек съм).

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението

Ти си герой в море от любов, а.к.а любовен триъгълник. Моят съвет е тъй като си факин нийди е да се разкараш от тая позиция, в неизгодно положение си, а мацката просто си е намерила емоционален отдушник, това е. Жените, често като са в дълга връзка не получават емоционален заряд така често както в началото от гаджетата си, те не им не им отделят много внимание и време да си дрънкат бла бла сладките приказчици, а повече консумират секса. Мацките имат нужда от общуване и от говорене, т.н. емоционален аспект в случая ти си безопасен такъв. Тя хем не изневерява, хем си задоволява нуждата от общуване с друг мъж като не дразни приятели си
    Ти си влюбен и всичко ти е замъглено. Бих могъл да те посъветвам как да я навиеш да се видите, но трябва да се успокоиш и да се стабилизираш емоционално преди това.
    Това може би си го мислех и знаех преди да се захвана на хорото, но въпреки това няма да се откажа, единственото което не знаех е че съм се влюбил.... Емоционално стабилен съм, ако не бях едва ли щях да стоя и да питам за съвети и помощ. А съвети как да я навия съм напълно отворен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си