.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

един от най добрите ми приятели е руснак и дори сега ще пътувам с него в русия , но не мога да подкрепям политиката на русия , малко ми прилича на политиката на нацистка германия и хитлер , взимането на данциг , анекса на австрия и чехословакия , после се сещате полша франция и т.н

тука е южна осетия , абхазия , сега крим , украйна и т.н. същото се повтаря

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bradley Виж мнението
    един от най добрите ми приятели е руснак и дори сега ще пътувам с него в русия , но не мога да подкрепям политиката на русия , малко ми прилича на политиката на нацистка германия и хитлер , взимането на данциг , анекса на австрия и чехословакия , после се сещате полша франция и т.н

тука е южна осетия , абхазия , сега крим , украйна и т.н. същото се повтаря
    мда, по време на Втората световна сигурно на Хитлер прякора му е бил Хитлер-референдума.

Присъединяването на Крим към Русия беше дори по-демократично отколкото присъединяването на България към ЕС, защото нас (гражданите) никой не ни пита.

И им дигнаха заплатите двойно, за да ги изравнят с руските, а на нас ЕС ни дигнаха цените.
    Сигурно и Хитлер им е дигнал заплатите в Полша.

ако Крим беше останал в Украйна, най-вероятно с хората там щеше да стане същото, което стана в Донецк и Славянск.

Путин нареди двойни заплати и пенсии в Крим (терор ли е да го опишеш)
    http://www.vsekiden.com/148943
    Последно редактирано от defender : 06-02-2014 на 23:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си