- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Чудесно, само малко заспала и леко трябва да стана в 6 утре, ама всичко е наред ;д ай лека нощ
Обичам да драматизирам хаха.Е поне ми харесва да го правя като се шегувам с някой де, иначе не е яко.
Бих казала, че ми се ходи на кино, но около мен си е цяло кино, за какво ми е още?
Хареса ми реакцията му, но не мисля, че е нужно всичко това. Надявам се да не върши глупости, не искам да си навлича неприятности заради мен, независимо, че няма да са кой знае колко големи. Пък и след няколко часа само ще се видим, 8 от които той ще спи.
едит: Една снимка е способна на много. Сладки емоции бяха това. ;3
След всичките гадории днес, това ми се отрази много добре. ;3
Последно редактирано от Lilanda : 06-02-2014 на 23:11
Всички се оплакват, че имат свободно време, а това е нещото, което бленувам. Искам да мине 3ти юли и да съм свободен![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Това съм аз след всеки епизод на сериала!Знаех края на нещата,но да го видиш е още по-брутално!А като смяташ че най-бруталните смъртни случаи са винаги в девети епизод....да ти се изправи косата!Макар че знам май кой ще е жертвата и нямам търпение да видя как ще ги направят нещата!
И аз знам...и съм безкрайно щастлива![]()
maDamn
За Game of Thrones ли става въпрос? И там съм назад, трябва да си наваксам наааа... 13-ти :д
Ох, може ли в 7.50 пред библиотеката да има опашка и в момента на отварянето й да гледам на живо нашествието на хуните? Честно... като бабички на безплатен козунак са. Ама си завардих хубаво местенце, де. Айде сега неописуемото количество информация да ми се налее само в главата, молим!!
И си имам суперсладкия подарък за РД от нея, хихи.
Пф, сънувах някакви странни неща, кривичко ми тръгна денят, ама вече е по-добре
Приятно на всички!
аз ше му еба путката майна вече, толко ме е яд, че ше се разрева
Точно да го сънуваш и той да ти се обади по телефона и да те събуди.
1. Миличко ми стана няк'во.
2. Ядосах му се, че ме събужда. :Д
Днеска ще ходя по магазните, но съм въздържателка. Просто ей така, за съветник. Сега си пускам кафе. О, днес или утре трябва да мина и през библиотеката да се набавя с книжки, че е пълна скука по цял ден.
Изчетох си нормата за днес. Яко е като приключиш рано. Само 'дето, колкото и да ми е неприятно, мойе да се налойи да подхвана от утрешното. Или да отида да си купя обувки. Пред дилема съм.
Дано да ги взема тия двата изпита и после ш се унщожа на тая сватба.
Нещо съм настинала и ме удари в стомаха. Дали не е гадно?
Искам довечера да го из...челастря.
Ама сигурно няма. Но пък би трябвало да има ражодка на гребната за моито атрофирало тръти.![]()
Колко ми се спи само. Супер изморена съм, ама съм и на урок...
Никога не съм подозирала, че ще се радвам толкова много на най-ниската ми оценка изобщо през целия срок. Супер наплашена бях.
и въпреки голямата ми съпротива да почвам пак антибиотик, вчера вечерта се предадох, взех две дози досега и съм чук по-добреи държавния по практика мина, малко се издразник, че аз реших всичко на цялата група, но ох, то е ясно, че ако аз не направя нещо, всички горим, така че здраве да е, ще намажат добрите оценки покрай мен.
притеснено ми е за матурите, не искам да си виждам слабите оценки :д и ми дойде куража да го насоля яко хаха пък да видим дали ще има ефект, ако се ограничава само в коментирането на снимки на мацки в фб окей, ама ако и друго прави.. довиждане.
искам кака да си идва вече, да ми донесе много бонбони и да почна работа :3
жена крещи и плаче с глас, полицаи й говорят нещо и я дърпат, а всички наоколо седят неподвижно и са покерфейс. аз не мога да си намеря място, съпреживявам на макс. как да стана друг човек?
Скоро не бях ревала пред него.
Ама то така става като се трупа, трупа, трупа... и накрая една малко по-тъжна сцена от филм е достатъчна, за да се излеят всички сълзи, трупани и прикривани толкова време.
Сега се чувствам леко тъпо, заради тоя непредвидим изблик на емоции.
Мноого работа, а много малко време. И се ядосвам. Пфу! И времето е лошо, а балът е в денят след утре, и брр.
Маги, "вдругиден" искаш да кажеш
Сладурка!
Не, честно, тъпа съм, то просто друго обяснение няма!
High five и аз така...
прекалено ми е...смотано, за да захвана каквото и да е. Утре започва отвратенията...просто искам да се гръмна.
Малко тъпо стана и с него,ама не зависи от мен, ако иска ...
maDamn
Да!Една от най-бруталните битки!Затова сега гледам Спънджбоб,ям сладолед и не мисля за работа и Планината!
http://www.economy.bg/humancapital/v...tu-kakvi-pari- -коментирайте ако можете хаха.
Пъравата ще стане криминалист номер 1 на България,сигурна съм!Само 2-3 уцелиха заплатата или поискаха по-малко от 1000 лева.
Е, това е супертъпо, те най-малоумните абитуриенти са избрали!
Добре де, повечето бяха мегазле, имаше и свестни.
Тоз с ударните инструменти си е толкоз арт, че думи нямам. То шалчето ли е, то превзетите маниери ли, то драматичното "колкото да имам кво да сложа в устата си" :д
"Щото това ми харесва" - абе, направо се ядосвам, тия хора едно съчинение с доказване на теза написали ли са в живота си?!
"Още не са ме приели, но ще ме приемат" - сладур пълен!![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-03-2014 на 16:35
Факт, по-зле бяха :д
То и женските, и мъжките....хвани единия, удари другия тяхната работа хахха
бивам
наработих се днес, за пореден път успях да си сдържа сълзите, май съм по-силна отколкото си мисля
харесал ми е коментар от преди 3 седмици на неговият профил!?
защо ме подсеща за съществуването си само..?!?!?!
в същото време му писах съобщение и в скайп и никакъв отговор
все ми е едно, боли ме , ще мине
сега ще си търся филмче и ще си почивам
утре пак на работа и те така те...