.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3283

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ох, недей, че се чувствам виновна!
    Просто... аз друго си визуализирам за теб.
    Мани, че не обичам камъни лично аз... проблемът е друг, не знам дали си го обмислила. Камъните свършват много надолу и по-този начин ти издължават оптически горната част на тялото, а ти и без това си джобно гадже. Това не може да се оправи с токчета. Ако камъните са само на бюстието - тоест, свършват си под бюста, долната част ще се удължи и ще изглеждаш дългокрака.

Едит: На Лин първите две рокли са уникални, останаха ми очите! Моментално бих ги облякла и двете!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, недей, че се чувствам виновна!
    Просто... аз друго си визуализирам за теб.
    Мани, че не обичам камъни лично аз... проблемът е друг, не знам дали си го обмислила. Камъните свършват много надолу и по-този начин ти издължават оптически горната част на тялото, а ти и без това си джобно гадже. Това не може да се оправи с токчета. Ако камъните са само на бюстието - тоест, свършват си под бюста, долната част ще се удължи и ще изглеждаш дългокрака.
    сигурно си ме представяш с нещо по-нежно? (: поне всички така ми казват, защото нали уж съм била много нежна (аз самата не мога да определя дали е така за това слагам и "уж")
    ноо все пак тези камъни не са типичния "каманак", който виждаме по баловете, много са различни и точно за това ми харесват
    а между другото това момиче го познавам ии тя е маааалко по-висока от мен и пак не е зле, аз с това се успокоявам (само дето мене в бюста хич ме няма за разлика от нея, което е доста тъжно :Д)
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си