.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тъпи работи...

Problem solved!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 06-04-2014 на 11:08

Е, случват се и такива неща. По-добре да научи от теб, отколкото от нея. Пък и не вярвам да се разсърди на теб, а по-скоро на нея, щото тя прави курвенски номера и тя го лъже. Разкажи му и му се извини.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да, тъп си.
    Кажи му.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на Hilary_

Харесва ми начинът, по който представяш нещата. Толкова невинен и учуден от случката се изкарваш.
    Виж, ако му кажеш би могло да се обърне срещу теб, но ако си замълчиш - може да се случи същото, но разказано от нейна гледна точка, което ще е по - лошия вариант, за теб.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението

Харесва ми начинът, по който представяш нещата. Толкова невинен и учуден от случката се изкарваш.
    Виж, ако му кажеш би могло да се обърне срещу теб, но ако си замълчиш - може да се случи същото, но разказано от нейна гледна точка, което ще е по - лошия вариант, за теб.
    Проблема е ,че си харесвам едно момиче и ни най-малко имам желание за такива неща с някоя друга ,и то с приятелката на мой приятел.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тогава защо излизаш с нея?

Супер фен Аватара на NissaN
    What The Fuck ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си