.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3283

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n..._4293471_n.jpg

вЕрно,че беше 2010..ама ме гони носталгията
    Уоу едвам те познах. о.О Много си хубав на тази снимка. ;3

Ивче, искам да видя роклята! Пиши на лично, ако искаш. ;д

Ина, ако ми кажеш и коя ти харесва повече, златна ще си.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Уоу едвам те познах. о.О Много си хубав на тази снимка. ;3

Ивче, искам да видя роклята! Пиши на лично, ако искаш. ;д

Ина, ако ми кажеш и коя ти харесва повече, златна ще си.
    Амиии... ти си светличка и тъмнокестенява, нали? В общи линии тоя тип сме благословени - всички цветове ни отиват :д
    Много би бил труден изборът обаче, ако и двете рокли могат да изглеждат точно като на картинката. Бих заложила на първата сякаш. Цветът е по-тежкарски, черната дантела е страхотна... обаче за тази трябва много тъничка талийка, докато вторият модел ще стои горе-долу на всякаква фигура, а и при него се опасявам, че тези златисти неща в долната част няма кой да ги направи да изглеждат така.

Отсега ли избираш и ти?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Амиии... ти си светличка и тъмнокестенява, нали? В общи линии тоя тип сме благословени - всички цветове ни отиват :д
    Много би бил труден изборът обаче, ако и двете рокли могат да изглеждат точно като на картинката. Бих заложила на първата сякаш. Цветът е по-тежкарски, черната дантела е страхотна... обаче за тази трябва много тъничка талийка, докато вторият модел ще стои горе-долу на всякаква фигура, а и при него се опасявам, че тези златисти неща в долната част няма кой да ги направи да изглеждат така.

Отсега ли избираш и ти?
    И аз май повече залагам на първата. ;3

Иначе аз избирам от две години вече хаха. Толкова много модели смених през първата една, но като попаднах на този сайт, цялостно си промених представата за бална рокля. Страшни чудесии има тук, а сватбените пък колко са красиви. За сватба пък ми е прекалено рано, но ми се прииска с тези красоти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си