.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми добре, няма нищо лошо да си защитник на капитализма, лошото е че покрай това си затваряш очите за явни несправедливости в него и това е точно, защото емоциите ти надделяват, а не разума.

комунизмът като система също има много несправедливости, аз съм и против тях.

но е факт, че по време на комунизма не умираха хора от глад и защото не могат да си платят сметките или защото не могат да се образоват, защото нямат пари.
    И решението ти е да се върнем към система която фалира и която ограничаваше правата на гражданите(по скоро поданици) си, а не да потърсим система която работи?

Истинско прогресивно мислене показвате, другарю.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И решението ти е да се върнем към система която фалира и която ограничаваше правата на гражданите(по скоро поданици) си, а не да потърсим система която работи?

Истинско прогресивно мислене показвате, другарю.
    Новата система, за да проработи, трябва да е по-близо до комунизма, отколкото до капитализма.
    А за снимките, които съм изкарал... не, не са пропаганда. Те са с много по-стара история и има много истина в тях. Дивия капитализъм се състои точно в това - има благо само за шепа мафиоти или издигнали се, а цял свят под тях бива налагат под тежеки изтезания. Затова капитализма ще рухне и то в нашия живот още. Много пъти е ставало това. Колкото по-бързо си отворите очите и разберете, че не Русия е виновна за вашия опадък, толкова по-бързо ще заздравим като държава/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си