.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    обаче той.. не знам и аз какво да мисля, нещата не са като преди, окей, разбирам, че явно отминахме тоя период, но сега.. какви сме? държи се все едно сме си заедно и даже караници имаме, но в същото време си пуска тактично лафчетата "та то аз винаги съм си свободен".. пфф не знам и аз. и тва "слънце как си" дето ми го е писал.. вместо да ме зарадва само ми усили гадното усещане, нямам желание дори да му отговоря..
    Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?

Ех, добре ми е. Ама много ми е добре даже
    Свежо, доволно, слънчево... Прасците не ме болят даже, мога да поскачам после на въже, после серия стабилни упражнения за корем, ех. И нещо вкусничко за вечеря и направо ще запея.

Супер фен Аватара на Jaune
    Хубава се чувствам (: Майната му, ако ще да не съм 45 кила.
    Не съм учила нищо за утре, ама не ми е и нервно.
    Спокойно ми е.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?
    няма проблем, аз даже си мислех тема да си пусна, да чуя външни мнения, ама айде няма. веднъж се опитах да говоря с него по тая тема, отговорът беше "не знам какво искам, не си правя планове аз, още ми е гадно от предишната връзка, но знам, че те харесвам" - ее..

иначе днес цял ден учене, почивка, учене, почивка :д само 4 теми са, ама пак си е сериозна работата, дано го взема с 6-тица и този изпит, че да ми се вдигна дипломата след тоя тъп английски.. и навън е лятно време вече, радва ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си