.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Lightbulb В търсене на училище

Здравейте, сега съм 7-ми клас и ми предстои кандидатстване ) Ще ви помоля за малко помощ.
    Как да си подредя училищата? НФСГ, НТБГ, Джон Атанасов, 1-ва и 2-ра испанска, 18 соу, 23 соу, 31 соу ? И ако може мнения за тях )

Здравей,аз лично имам почти същите предпочитания но ти трябва да избереш какво те влече защото си записал почти различни училища, трябва да избереш дали да учил компютри, испански, търговия и т.н.
    Аз лична искам да се занимавам с компютри и затова ще запиша Джон Атанасов, Национална професионална гимназия
    по полиграфия и фотография, НТБГ , и задължително ||Английска гимназия
    Пожелавам ти успех с кандидатстването !!!!

Цитирай Първоначално написано от wertyuiop Виж мнението
    Здравей,аз лично имам почти същите предпочитания но ти трябва да избереш какво те влече защото си записал почти различни училища, трябва да избереш дали да учил компютри, испански, търговия и т.н.
    Аз лична искам да се занимавам с компютри и затова ще запиша Джон Атанасов, Национална професионална гимназия
    по полиграфия и фотография, НТБГ , и задължително ||Английска гимназия
    Пожелавам ти успех с кандидатстването !!!!
    Предпочитам компютрите но не знам дали ще успея да вляза Благодаря и на теб също

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Както ти казаха над мен зависи какво искаш повече да изучаваш - информационни технологии, банково дело/търговия или език.

От всичките най-добра е 1ва испанска.

И аз мисля, че е най-добра испанската. За 18 се носи слухове за дрога ама то зависи от човека. А някой да знае колко е минималния бал за НФСГ с френски език?

Цитирай Първоначално написано от Light_Dreamer Виж мнението
    И аз мисля, че е най-добра испанската. За 18 се носи слухове за дрога ама то зависи от човека. А някой да знае колко е минималния бал за НФСГ с френски език?
    ахахаха в испанските наркоманията е сто пъти повече от 18то , НТБГ е прилично хубаво по мои преценки ,даскало .

Наркомани има и в най-елитните гимназии, споко. Където и да отидеш ще има, въобще да не ти пука.
    Както казаха за желанията - подреди си ги според това, което те влече. Предимствата на професионалните гимназии - дават ти професия, а на езиковите - език, но това е просто средно образование, ако не решиш да учиш висше (аналогично е и в професионалните) - няма да си намериш кой знае каква работа. Но аз вече съм го казвала и ще се повторя, език можеш да научиш същото толкова добре докато учиш и професия.
    И все пак кандидатстването на такава възраст е пълна простотия :д Единици са хората, които правят правилния избор (поне за професионалните гимназии).. Така че не го мисли много, влез в някое добро училище, което ще ти даде стимул да се развиваш и от там нататък нещата ще се подредят.
    Можеш да се пробваш с компютри, пък ще видиш как е. Но с никой не може да ти гарантира, че ще ти е интересно, защото може нещата, които се изучават, да не ти допаднат.. отново но :д няма да направиш грешка ако го избереш, защото ще знаеш дали това е за теб или не, дали е това е твоето призвание или трябва да продължаваш да търсиш
    Последно редактирано от IcyHeart : 06-07-2014 на 08:25

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    ахахаха в испанските наркоманията е сто пъти повече от 18то , НТБГ е прилично хубаво по мои преценки ,даскало .
    Дефинирай "наркоман".Иначе е на 100% е по-добре езикова,в която и професионална да отидеш просто няма да бъдеш в що-годе нормална среда.

Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Дефинирай "наркоман".Иначе е на 100% е по-добре езикова,в която и професионална да отидеш просто няма да бъдеш в що-годе нормална среда.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си