.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kwak Виж мнението
    А и имам някакви пъпчици на дудата (отвън) които не се махат и сърбят. Ако тррябва ще кача снимка.Много ме е срам да отида на генеколог и по-точно да кажа на мама или на кака за тези неща.Моля ви помогнете!
    Да ти кажа защо имаш такива пъпчици.. От съмобръсначката е Спокойно това не са някакви гъбички и при мен понякога става така така, че недей да си измисляш!

Цитирай Първоначално написано от wsx Виж мнението
    Да ти кажа защо имаш такива пъпчици.. От съмобръсначката е Спокойно това не са някакви гъбички и при мен понякога става така така, че недей да си измисляш!
    Ако е от самобръсначката и щом я сърби е възможно да се е възпалила някоя и друга фоликула. Това се лекува с някакво кремче.

Цитирай Първоначално написано от alskdjfhg Виж мнението
    Ако е от самобръсначката и щом я сърби е възможно да се е възпалила някоя и друга фоликула. Това се лекува с някакво кремче.
    Не е от някакво възпаление, сърби защото все пак се появават косми... е да може да се намаже с бебешко олио за да не дразни. Аз препоръчвам вазелин който е чист и може да се маже на косата, миглите, веждите, устните, раните и др. места където има пъпчици също така е евтин и стига за много дълго време

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си