- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
А пък на мен ми е много изморено. И никакво. И времето и то е ужасно. И само вали и духа. Ама повече вали... примерно. И се чудя как всъщност е възможно при положение, че последните няколко дни си позволявам по седем до осем часа сън. Ами нормално си е пък. -.- Днес едното тежко мина, утре за последно отивам за един час да се видя с любимия ми господин по БЕЛ, и кака приключва учебната година с 5,60.Завиждайти.
Сега остава да дойде петък. Оооо, петък, ела миииииии.Направо нямам търпение. Не, че ще е нещо специално, просто ще си измъча моето любимо човече. Липсваш си ми, говедо такова.
![]()
23.05
I can't wait <3 Ще е мощно избухване.
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕЕЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Намерих си квартира. В понеделник ще подписвам договор и след 20-ти се изнасям : ))))
По-перфектно не можеше да е.
Много съм щастлива и много се вълнувам и някак си нещата на всички хора около мен се подредиха заедно с моите и всичко е страхотно!
виждайки тая тема на марто от преди 3 години ми стана супер носталгично :с
the game
Значии.. малко ми се спи все още.Искам да пия кафе вече.Утре тоа изпит кво ше го правя не знам.Не знам и дали ми се ходи някъде довечера.Ама няма как май.Не искам да ги виждам тея хора,бе.Оф.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
https://www.youtube.com/watch?v=cYlq1GdUSQY + Крис = супер яката вечер ^_^
*сън*
Да замина .. или да не замина?!
Главата ми е К-А-Ш-А, КАША!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ще ми идва и се чувствам дебела (не, не съм, просто се вживявам в пмс-то си)
и ми се насълзиха очите на любим епизод от д-р хаус
btw, не се оплаквам
Ааааа! Няма такъв кеф! Където изобщо не очакваш,там се получава.Толкова много се притеснявах, че тук няма да открия нищо, а едно обаждане ти променя просто целия ден!
Остава само да говоря с тате когато се прибере и след 24 мърдам, хохо. И шибания изпит на 21 да мине... ох. Ааааааааааааа в еуфория съм беееееееееееееее -.-
що пък да мога да заспя дейба.. и днес си казах че ще уча ама курац![]()
Имам си нова пералня :3 http://www.saintclassifiedaustralia....7-kg-25fe3.jpg
Май за пръв път пиша тук за да споделя мислите си.
В момента живота ми е много сюрреалистичен. Всъщност това ми харесва. Предстои ми още сюрреализъм. Също така се налага да си изграждам стратегии/системи за напълно нови (но важни) неща, където интуицията няма добър отговор и трябва да разчитам силно на decision theory. Налага се и да изваждам максимално точни приблизителни отговори на въпроси с варираща трудност.
Скоро навлизам в IT индустрията, а дотогава ми предстоят пак интересни неща.
Струва ми се, че не трябва да използвам тези теми повече. Имам чувството, че повечето написано ще разбера само аз, а е по-ефективно да водя монолози в мислите си.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Дипломирах се днес. Получих и няккава грамота за отличен успех и книга. Нямам си само свидетелство за професионална квалификация, но мооооже би септември ще изкарам изпитите.
Също така си полчуихме най-накрая и професионалните снимки и са ужасни. Направо ми се досвидяха тия 40 лв вече. Не стига, че с роклята ме има на 5 снимки, три от които от "личната ми фотосесия", ами и изглеждам зле на две от тях, а на едната ми е отрязана главата. Толкова съм разочарована.
Официално кака приключи с всички изпити и си подаде документите за СУ и УНСС.. направо си изпитах душевен оргазъм при мисълта, че темите ми по история биха свършили идеална работа за печката./шегувка, обичам си ги/
Сега до 15 юли, докато не излязат класиранията и на двете места ще се пържа тихичко на огън..Но поне от една страна се радвам, че вече не съм ангажирана откъм постоянно тичане по записвания, изпити, бележки, такси.. акита. Беше ми дошло до гуша за едната хартийка, да въртя постоянно курса Мездра-София и обратно.
Другата добра новина е, че имам реална възможност да изкарам седмица при него. <3 Ох, бе. Дано не ми се объркат плановете. Това си е цяла седмица, мамка му. Седмица! Седмица, казах! I can't wait (:
И сбирката си беше чудесна. (: Доволна съм! Най-накрая успях да се запозная с една огромна част от хората, с които съм играла в продължение на почти три години..Адските симпатяги! Искам отново!
И да се оплача - пуши ми се. Пуши ми сееее, та две не видя.. от два дни не съм, откакто се прибрах от София. За сметка на това, само на масата в бирарията опраших кутия и половина черно боро. И на сутринта защо не мога да си кажа името.. трябва да се махат, определено.
Което ме подсеща, че нямам бира за довечера... А пък то си имало цели четири мача. Идеално, трябва да се запасявам от сега..![]()