.

Виж резултатите на анкетата: po6ite li 3fa e

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

1 5,26%
  • Яко

5 26,32%
  • Макло

5 26,32%
  • Не

8 42,11%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: po6ite li 3fa

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Никога не съм пушила, но нямам против легализацията и пушенето на трева като цяло. Имам предвид стига да е в умерени количества, не като мой приятел - да изпушва по 2-3 масура с приятели на ден. На тоя същия му е успех ако го видиш трезвен, ненапушен и без фас в устата. Против многото пушене съм, защото всичко е окей в по-умерени количества и съм против прекаляването с каквото и да е. Харесвам сентенцията „Дозата прави отровата.“ изключително много и се опитвам да я спазвам поне доколкото мога.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Никога не съм пушила, но нямам против легализацията и пушенето на трева като цяло. Имам предвид стига да е в умерени количества, не като мой приятел - да изпушва по 2-3 масура с приятели на ден. На тоя същия му е успех ако го видиш трезвен, ненапушен и без фас в устата. Против многото пушене съм, защото всичко е окей в по-умерени количества и съм против прекаляването с каквото и да е. Харесвам сентенцията „Дозата прави отровата.“ изключително много и се опитвам да я спазвам поне доколкото мога.
    Това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си