.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    impossible love
    Guest

Unhappy Какво се случва ?

Здравейте, момиче на 13 години съм. Искам да получа съвет от вас. Не знам какво се случва. Винаги съм изоставяна от приятелите ми. Сега съм сама. Много съм отегчена. Искам да си намеря поне един истински приятел. Най- големия ми проблем, че като намеря някой човек и искам само аз да съм с него и той с мене. Не искам да има странични хора. Всеки път се намира кой да развали всичко. Та въпроса ми е, че по този начин съм ги задушавала. Някой си споделят, че съм била лицемерка, но как мога да бъда. Винаги съм добра с всички. Помагам с каквото мога и какво получавам в замяна, нищо !! Искам да има човек на който мога да споделя, да му имам вяра, да сме само двамата, да ходим на басейн или на мола, но естествено никога няма да се случи. Твърде ли съм нахална.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Не можеш да се сприятелиш с някой и да искаш да остави всичките си приятели заради теб. Сигурен съм, че си едно лигаво мрънкало!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Не можеш да се сприятелиш с някой и да искаш да остави всичките си приятели заради теб. Сигурен съм, че си едно лигаво мрънкало!
    Да...
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да, като начало НАУЧИ СЕ да не си такава и да можеш да "споделяш" приятелите си. И не ми казвай, че не можеш, защото характерът се изгражда. После започни да излизаш с много нови и различни хора, а не се "вкопчвай" в някой. Така, малко по малко, ще ти се откроят по-близки и добри приятели.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Имаш грешна представа за приятелството. За това и те "изоставят". Но спокойно, от възрастта е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си