- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привлечена съм от двама ????
Значии супер много ме привлича най-добрия ми приятел.... Споделям му всичко, близки сме си, но това вече някак не ми стига .... Просто като го гледам и едвам издържам да не го целуна, прегърна, хвана за ръката или каквото и да е, само да го докосвам .... Казвала съм му, че го харесвам , и той също, но не искаме да си разваляме приятелството ... Проблема е, че тия тръпки към него са от много време и ми омръзна да настръхвам само като го видя, а да не мога да направя нищо.. От друга страна се опитвах да си дам шанс с едно друго момче ... Което определено е свестен и сериозен към мен, и той също ми харесва доста ... Знам, че е глупаво, но нормално ли е да ги искам и двамата? И какво да правя, не е честно спрямо тях, пък и за мен самата е мъчително?
Определено не е лесен избора. Сложи нещата на кантар- какво ще спечелиш и какво ще изгубиш ако си с всеки един от тях. От друга страна казваш, че най-добрият ти приятел не е много "за" връзка, защото ще си развалите старите отношения. Замисли се за себе сии и сама реши
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Тцц..
Със сигурност харесваш единият повече. Жена не може да бъде влюбена едновременно в двама. Тръгни с този, който те привлича по-силно иначе след това ще си задаваш въпроса "какво щеше да стане ако бях избрала него?". Другият вариант, който ми се струва, че е по-вероятен е да не си влюбена в нито един от тях, а просто да те привличат сексуално.
Много малко са случайте, когато много близки приятели си остават такива и след по-интимни отношения между тях. Ако не искаш да загубиш приятелството с въпросния пич не прекрачвай тази врата. А колкото до второто момче - сама трябва да разбереш имаш ли нещо към него или не. Ако имаш - лесна работа - взимаш си го, пък каквото сабя покаже. Ако нямаш - отдръпни се от него, никой не заслужава да е кошче за емоционални отпадъци.
Никога не се предавай!!!
Аз ако бях на твое място бих опитала с второто момче приятеля ти ясно ти е казал че не иска да си разваляте приятелството следователно не те харесва за гадже
Можеш да опиташ полиаморията - да си с двамата едновременно, стига да са съгласни. Но ще трябва да им позволиш и те да виждат други.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
^от това рядко излиза нещо хубаво, а и е гадно да знаеш, че човека, с когото се виждаш е и с друг/а
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Нали най-добрия ти приятел ти е казал, че не иска да има връзка с теб,за да не си развалите приятелството, тоест трябва да избереш дали да тръгнеш с другото момче или не. Щом се харесвате, защо не?
Има един много тъп тест, който обаче винаги действа! Хвърляй ези/тура. Вътрешното ще ти се прииска да се падна на една от страните и ще се усетиш.