.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Да те чакат 4 класни в един ден е невероятно щастие! *сохепи* И отново май няма да седна да уча по половината от тях. :/ Трябва да изкореня мързела си! И да се реша най-после. Ама после... Може пък да се случи.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    Да те чакат 4 класни в един ден е невероятно щастие! *сохепи* И отново май няма да седна да уча по половината от тях. :/ Трябва да изкореня мързела си! И да се реша най-после. Ама после... Може пък да се случи.
    Ох ти си втората, от която го чувам това днес. Оплачете се в дирекцията бе хора, те нямат право да направят 2 класни в един ден, камо ли четири. Нашата директорка беше ги ограничила на 3 за една седмица по едно време, но вече не вАжи това.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ох ти си втората, от която го чувам това днес. Оплачете се в дирекцията бе хора, те нямат право да направят 2 класни в един ден, камо ли четири. Нашата директорка беше ги ограничила на 3 за една седмица по едно време, но вече не вАжи това.
    1. пропуснах ги миналата, затова ще ги правя
    2. не ми пука честно казано, а и учим супер лесните неща и ще ме е срам да не мога да се справя, хаха
    3. не ми се занимава с глупави даскалици *върти очи*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си