.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 136

Hybrid View

значи, аз съм скорпион и съм правил секс със скорпион пак и с рак. Да ви кажа със скорпиона беше АДСКИ ЛУДО и много приятно, рака пък беше много спокоен и имаше повече целувки и прегръщане. И с двете мацки ми хареса, но само с рака свършвахме по късно, и по едно и също време. Бояна и без това си беше по-нежна в начина, пък скорпионката ми - Никол... пак беше приятно, но повече предпочитам със сегашното си гадже - рака, защото някак при тях освен сношение на половите органи, ами и душите се свързват, а и между другото и аз съм много добър на астрология и знам за ВСИЧКИ зодии. Колко е срамежлив телеца, как скорпиона се самообвинява, колко е боен овена и прочие...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Yoo reTo G Виж мнението
    значи, аз съм скорпион и съм правил секс със скорпион пак и с рак. Да ви кажа със скорпиона беше АДСКИ ЛУДО и много приятно, рака пък беше много спокоен и имаше повече целувки и прегръщане. И с двете мацки ми хареса, но само с рака свършвахме по късно, и по едно и също време. Бояна и без това си беше по-нежна в начина, пък скорпионката ми - Никол... пак беше приятно, но повече предпочитам със сегашното си гадже - рака, защото някак при тях освен сношение на половите органи, ами и душите се свързват, а и между другото и аз съм много добър на астрология и знам за ВСИЧКИ зодии. Колко е срамежлив телеца, как скорпиона се самообвинява, колко е боен овена и прочие...
    Не мисля, че е особено етично да споменаваш името на бившата си като говориш за сексуалните ви отношения докато сте били заедно.

И аз не познавам скорпион, който се самообвинява бтл. Също и бойни овни не познавам. Гневни да, но не и бойни.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Yoo reTo G Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си