.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пръцкам когато сме заедно

Много газове се насабират и прънцап няколко пъти когато сме заедно. Аз и обясних че е нещо нормално. Тя не ме разбра. Какво да правя?

Мега фен Аватара на RapExotic
    И се регистрира тук само заради това?

Drizzy
    Guest
    Пий оцет!

когато усетиш че идва просто ставаш много бързо и отиваш на страна или стискаш максималко ;д

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от laryvtb Виж мнението
    Много газове се насабират и прънцап няколко пъти когато сме заедно. Аз и обясних че е нещо нормално. Тя не ме разбра. Какво да правя?
    Аз пък съм от 6 месеца на ябълкова диета и получавам страшни газове от тези дяволски плодове. Общо взето пърдя като ябукарски кон. Това е постоянно. Даже се будя през нощта от силния тътен. Един път едва не ме задуши миризмата. Търторя когато изляза и с приятели. За сега те ми влизат в положението, но все ми се струва, че им е неприятно, но пък ако искат да сме приятели трябва да ме приемат такава каквато съм.
    Така и твоето гадже трябва да те приеме такъв какъвто си. Даже може да започнете да пърдите заедно. Ще е много романтично да го правите някъде усамотени, под лунна светлина и да разцепвате нощната тишината с мощния тътен на пръдня!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си