.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    А как си мислиш да го представиш на твоите родители ? И как смяташ че той си вади парите и дали това не те притеснява ... Ако е така впускайсе в любовта ! Това е най-хубавпто нещо и щом ти харесва не слушай никой тук ! Ако вие се харесвате взимайте се и да ме ти пука мнението на останалите

mimaria
    Guest

Wink

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мнението ми е, че това е поредната тема за травестити/лейдибои/кросдресъри или както там се наричат тези объркани хорица. Не знам как се чувстват те и защо го правят, но аз никога не съм ги смятал за нещо особено.
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    А как си мислиш да го представиш на твоите родители ? И как смяташ че той си вади парите и дали това не те притеснява ... Ако е така впускайсе в любовта ! Това е най-хубавпто нещо и щом ти харесва не слушай никой тук ! Ако вие се харесвате �� взимайте се и да ме ти пука мнението на останалите
    прав си и то доста

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    А как си мислиш да го представиш на твоите родители ? И как смяташ че той си вади парите и дали това не те притеснява ... Ако е така впускайсе в любовта ! Това е най-хубавпто нещо и щом ти харесва не слушай никой тук ! Ако вие се харесвате ������ взимайте се и да ме ти пука мнението на останалите
    Програмист е. Така ми каза. За парите с него нямаме проблеми. Какво да кажа на родителите не съм решила още, но мисля, че ще успея в най-добрата светлина да го представя. Пък и това, че е травестит не означава, че винаги излиза облечен, като жена. Например, като ходи на работа е облечен, като мъж. Затова, като реша да го запозная с родителите ми знам, че ще се облече и прeдстави по такъв начин, че да го харесат и възприемат. Винаги ще се обичаме. Любовта ни винаги ще е жива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си