.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: БОКС

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Moneyweather Виж мнението
    Kaто им чета коментарите на повечето, сигурно и ти знаеш повече от тях
    Заповядай, по всяко време да направим 1 спаринг и ще видим кой колко разбира, професоре!

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Заповядай, по всяко време да направим 1 спаринг и ще видим кой колко разбира, професоре!
    Къде да заповядам ? И ми е много интересно, ако се окаже, ей така - хипотетично, че съм няколко пъти републикански шампион и ти надуя главата, какво ще стане ?

Цитирай Първоначално написано от Moneyweather Виж мнението
    Къде да заповядам ? И ми е много интересно, ако се окаже, ей така - хипотетично, че съм няколко пъти републикански шампион и ти надуя главата, какво ще стане ?
    не е проблем че ще ми надуеш главата, не ме притеснява това... какво като ми надуеш главата. пиши ми на ЛС, да ти дам координати... да ти надуе главата келеме-шампион какво по хубаво от това
    нали си разбирач и отворко!? и си шампион... ми ако пък хипотетично аз ти почупа главата, колената и краката боксьорче въпреки че си хипотетично шампион, тогава какво, ще пишеш във форума бе Флойд Мейуейдър!?

п.с. няма да ти отговарям повече, ако има нещо пиши на ЛС, ще е чест да правя спаринг с шампион
    Последно редактирано от igaydarov : 06-18-2014 на 21:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си