- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прибирането късно вечер от гарата сама?
Имам връзка от разстояние и пътуваме с влак за да се виждаме. Аз ходя сутрин и вечер се връщам ( за 1 ден) . По някой път оставам и с нощувка, но не всеки път имам възможност. Знаете какво е на ЖП гара София- -пълно с клошари, отрепки, опасно е а подлеза е неосветен, смърдящ и с изоставени магазини. Казах на приятеля ми че ще се прибера с влака, който пристига в Сф по светло, защото ме е страх сама. А той вика "Оооо защо не хванеш по късния влак, който пристига в 22 часа в София. Няма нищо страшно на гарата ти отиваш направо на спирката от гарата и хващаш градски транспорт".... Мисълта ми е че той се разсърди, понеже не искам да се прибирам по тъмно на такова опасно място, а градския транпост по това време е по на рядко. Според вас кой в прав?
пусна тема само за да разбереш кой е прав ... какви проблеми си имали хората само![]()
Ако ти си тази, която пътува, е изключително нагло от негова страна да проявява претенции.
На гаджето ти пука ли му изобщо за теб? Естествено, че гарата е ужасна, има всякакви там, то през деня е гадно да се минава, какво остава за вечерта. Изобщо да не мрънка той. Не стига, че ходиш да го виждаш, а и не било страшно на гарата, айде моля ти се!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
гари, автогари, винаги са пълни със съмнителни субектиако бях момиче, също не бих желала да се прибирам вечер
n00bs
Щом му идваш на крака, най-логичното е да дойде да те посрещне. Централната ЖП гара (и особено подлеза й) е едно от най-мизерните места в София, лично аз никога не бих оставил приятелката си да минава оттам сама, особено пък по тъмно.
Welcome to the Jungle...
Заеби го тоя глупак. Щом не може да се сети , че поне трябва да те изпрати , след като те е страх.
Аз на твое място си хващам пътя и го заебавам от всякъде.
Ама много ви е лесно. За всеки любовен и не чак толкова проблем в тоя форум, във всяка тема има по някой такъв коментар "Заеби го", "Намери си друг", "Аз не бих го търпяла". И преобладават.
Супер несериозното и лекомислено от ваша страна. Има много други варианти от това да станеш и да се откажеш веднага при най-малкия проблем. Пикли.
Приятелят ти явно е от село и не знае какви опасности крие градската джунгла. А колкото до централна гара - избягвай я не само нощем. Можеш да слезеш на Подуене, Север или Захарна фабрика, според това от къде идваш. Доста по-приятни гари са.
Много ясно че ти си права
А защо той не идва при теб?
мен ме е страх, но съм свикнала, не винаги има кой да ме пази
един път в трамвая, някакъв съмнителен тип не спираше да ме зяпа и реших да разбера дали ще тръгне след мен... слязох на някаква спирка, преди моята и както си знаех - той след мен, в последния момент се качих обратно в трамвая, слязох си на моята, даже се обадих да ме срещнат :д
а в тоз подлез избягвам да влизам, дори по светло и винаги съм нащрек, ако го направя
друг е въпросът, че той не ти уважава мнението
Последно редактирано от galaxy29 : 06-17-2014 на 19:49
Тия връзки са тегави. Имал съм такава преди време. И аз съм пътувал и тя е пътувала. Тя беше от сф между другото.
Тъпото е, че пътуваш и оставаш само 1 ден, организирайте си нещата да сте повече време заедно.
Но като цяло такива трудни връзки не си струват, много средства заминават по пътищата и е тъпотия. Ако гледате сериозно на връзката си, съберете се в скоро време.
Ти си абсолютно права. ЖП гарите са изключително опасни особено вечер. Не е редно той да ти се сърди. Щом това му е проблем нека той да започне да пътува. Това е проблема на повечето мъже-не се поставят на мястото на другите и мислят само за себе си.
Ако толкова иска да хванеш късния влак, да ти даде пари за такси, което да те вземе директно от гарата.
Всеки път ли ходиш ти при него и ако да, защо? Ако той идва, нека да реши кога му е удобно да си ходи, но при положение че ти му ходиш там на крака, само и само за да се видите, не мисля, че има правото да се сърди и да прави фасони.
До колкото разбирам всеки път ти биеш път до някъде си? Или е изключително ограничен селянин, или е просто ограничен и незаинтересован за теб и твоята сигурност. И в двата случая - не си заслужава.
Ако все пак искаш да продължиш тази нелеопст или започни с рейсове да пътуваш до там, или го накрай той да идва насам.
Това е най-долното място в София сигурно. Аз от там пеша не обичам да минавам, какво остава за момиче, че и в подлеза да се завира. Едно време и подлеза на СУ беше същата мизерия и "приятно" изживяване вечер. Няма две мнения кой е прав. Първо ти отиваш да го видиш, а после предявява претенции. Тоя минавал ли е в тоя район вечер ?