.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: свалки

Повече от фен Аватара на istorika

свалки

Как мога да сваля момиче от Скопие,познаваме се от Университета и сме излизали 1-2 пъти приятелски,проблема е,че като излизаме не ми дава да платя и стотинка от сметката,и се чувствам много тъпо,та какво да направя,не искам да сме само приятели

фактът, дали ти искаш да сте само приятели или не, не означава непременно, че ще се получи така. Не виждам сметката какво общо има с цялата ситуация и не познавам македонци (може би при тях е различно), но обикновено една жена би направила това, за да покаже, че е независима и че не се интересува от някого заради неговите пари. В интерес на истината, ще се получи доста лошо, ако продължиш да й позволяваш да плаща всичко, ще трябва и ти да поемеш някаква инициатива от сорта на "миналия път беше ти, сега е мой ред да се реванширам и не приемам отказ".
    Ами прави и намеци, жестове и виж тя как откликва на това, ако е заинтересована, ще си проличи.
    Успех и чакаме резултати

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%87%D0%B5

Едно добро начало.

Поздрави!

BeTheOne

Покажи и картичките си с кечисти и няма как да ти устои

Мега фен Аватара на tori
    Издебни я пред тоалетната на излизане. „Сра, а?“ ще ти помогне да покажеш колко си заинтересован от нейната особа.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Издебни я пред тоалетната на излизане. „Сра, а?“ ще ти помогне да покажеш колко си заинтересован от нейната особа.

Какво значи "не ми дава да платя сметката"? Викаш сервитьорката и плащаш... Ако не й млъква устата, й кажи "другия път ти черпиш" и наистина я остави другия път да почерпи.
    Всъщност, това почти няма значение...

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    това беше гадно,хаха,какво общо имат картинките с кечисти в случая,всеки има хоби

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това, че е от Скопие няма никаква връзка с неуспешният ти опит за свалка. Важно е как разговаряш с нея, как се държиш, дали се чувства добре в компанията ти .. а не кой плаща сметката. Помисли върху тези неща.

И що трябва да и плащаш сметката като някакъв плащач!?
    Чувствал си се тъпо!? Нима си плащаш за да прекараш с нея 1-2 часа докато консумирате нещо!?
    Или се показваш че имаш пари? Гледай да си прекарвате приятно, да се забавлявате, мацката да се смее, закачай я, постепенно я и докосвай и я гледай в очите, усмихвай и се и ще станат нещата... Искай да прекарваш повече време с нея и по често, излизайте и т.н. Успех!

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не мисля, че имаш некво минимално право да се подиграваш, на който и да е от форума. Точно ти.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Не мисля, че имаш некво минимално право да се подиграваш, на който и да е от форума. Точно ти.
    Всички знаем, че istorika е трол.
    Странно как човек, когото засичам за първи път в този форум има толкова ясно изразено мнение за мен.

хаха,не съм нито трол,нито някакво друго същество от Скандинавската митология,но ти явно си валкирия,хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си